Lad hunden blive passet, mens du er på arbejde.

Er det svært at få arbejde og hundeejer til at gå op med din tid? Læs med her


Et stort problem for mange hundeejere er, at hunden er alene hjemme, mens ejeren er på arbejde. Hundeejere frygter f.eks., at deres hund keder sig, mens de ikke er hjemme. En løsning på problemet er at finde en hundelufter til at holde bedstevennen ved selskab, mens man er på arbejde. Ud over at sørge for, at hunden bliver luftet, kan en hundepasser derved også sørge for, at hunden ikke kommer til at føle sig alene i løbet af dagen.
På "Tendea.dk":http://www.tendea.dk er der mulighed for at finde en hundelufter, som har tid og lyst til at arbejde med dyr, lige fra hundeluftning til daglig pleje og hundetræning.

På Tendea er der derved også mulighed for at finde professionelle hundetrænere, som kan rådgive ved eventuelle opførselsvanskeligheder.

På Tendea.dk kan du registrere dig gratis på hjemmesiden og se, hvilke muligheder der findes i dit område. Ligeledes kan du informere dig om de forskellige dyrepasseres erfaringer og kvalifikationer.

Du har desuden muligheden for at søge efter dyrepassere vha. bestemte søgekriterier.

Hvis du selv er interesseret i at finde et "fritidsjob":http://www.tendea.dk/lp/studiejob med dyr, har du også mulighed for gratis at kontakte arbejdsgivere i dit område. Løn og tidspunkter kan arbejdsgiver og –tager dernæst aftale internt.
Ønsker du at læse mere, kan du klikke "her":http://www.tendea.dk.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner