Uniq Nordic Gold hundefoder, kender du det?

Læs artiklen om Uniq Nordic Gold hundefoder, og bliv klogere på hvad det indeholder


`>img:312752:300`

*Hvad er Uniq Nordic Gold hundefoder?*
Uniq Nordic Gold er hundefoder af højeste kvalitet, skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis med din hunds sundhed og kost. For selvom tusinder af år er gået, siden hund og menneske begyndte at leve sammen, fungerer din hunds fordøjelsessystem stadig på samme måde, som da den levede vildt i naturen. Din hund er derfor ikke skabt til kunstige tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og andre menneskelige påhit.

*Hvilke ingredienser er der i?*
Alle ingredienser i Uniq Nordic Gold er rene, nordiske råvarer – fyldt med naturlige og sunde mineraler, vitaminer, olier og næringsstoffer. Med Uniq Nordic Gold behøver du således ikke give supplerende kosttilskud for at holde din hund sund og rask, for vi har nøje udvalgt hver eneste ingrediens ud fra både smag og sundhedsmæssige kvaliteter. Vi har kælet for enhver detalje, fordi din hund fortjener det bedste.


*Hvor kommer det fra?*
Hos Uniq Nordic Gold dyrker vi selv vores urter. Urterne, der alle er økologiske, er nøje udvalgt ud fra deres sunde og styrkende egenskaber.
Urterne, der alle er økologiske, er nøje udvalgt ud fra deres sunde og styrkende egenskaber. For at beskytte de virksomme stoffer, tørrer vi først urterne ved lave temperaturer over flere dage. Derefter tilsætter vi urterne i en følsom proces, hvor temperaturen holdes under 40 grader. På den måde bevarer vi ikke kun alle de gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, men vi forebygger samtidig mavevending, fordi maden ikke kan svulme op i hundens tarm.

`>img:312751:300`

Rapsen, vi bruger til at fremstille vores fine kvalitetsolie, kommer fra økologiske marker i Danmark. Olien er koldpresset, hvilket vil sige, at den ikke må have haft en temperatur over 40 grader. Det giver både en renere olie og bevarer vitaminer og mineraler.

Et æble indeholder 30 vitaminer, mineraler,
antioxidanter og kostfibre.
For hvert kilo Uniq Nordic Gold har vi derfor brugt fem æbler. Det svarer til, at din hund får et æble om dagen. Samtidig er Uniq Nordic Gold rig på lækre og sunde grøntsager som bl.a. kartofler og gulerødder fra de nordiske marker.

Kyllingekødet i Uniq Nordic Gold er ikke kun saftigt, nærende og velsmagende, men også letfordøjeligt og fyldt med proteiner.
Uniq Nordic Gold indeholder masser af fisk og krill fra Nordsøen. Krill er et rejelignende skaldyr, der lever af alger.

Kun én ingrediens i Uniq Nordic Gold er ikke fra Norden – det er den grønlæbede musling. Muslingen, der lever i farvandet omkring New Zealand, har nemlig verdens højeste indhold af naturlig glucosamin, der er en uvurderlig hjælp til hunde med led og bevægeproblemer. Så dette enkelte kompromis går vi gerne på.
Hos UniQ Nordic Gold tager vi ikke kun ansvar for vores
hunde, men også den verden, de deler sammen med os.

`>img:312764:450`

*Hvad er det pakket i?*
Derfor har vi valgt den mest miljøvenlige emballage, vi har kunnet finde, nemlig slidstærke papirsposer.
Læs mere om de forskellige varianter på vores hjemmeside www.uniqnordicgold.dk og kontakt os endelig, såfremt der måtte være spørgsmål om ingredienser eller fremstillingsprocessen, for vi kan og vil, svare på det hele, da vi er med i hele processen.Med venlig Hilsen
"UniQ Nordic Gold":http://uniqnordicgold.com/index.php/da/produkter.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner