Hunde - Stress og massage

Massage har i flere år været brugt for at øge hundes velvære ved at mindske spændinger og stresspåvirkninger.


`img:274239:640`

Det hævdes at massage medvirker til en positiv indflydelse på hundes problemadfærd, men et reelt forsøg mangler endnu at blive lavet.
Derfor søger vi ejere af hunde med problemadfærd, der har lyst til at deltage i et sådant forsøg i en periode på tre måneder.
Alpha HundeadfærdsCenter og Magtor - hunde som os forbeholder sig ret til at vurdere hvorvidt den enkelte hund egner sig til at deltage i forsøget!
Som ejer skal man være villig til at bruge ½ time 2 gange ugentligt på at massere sin hund med lette greb, samt udfylde et spørgeskema før og efter forsøgsperioden.
For at massagegrebene udføres rigtigt, modtager man instruktioner i let massage til hund.
For at få et reelt billede af forsøgsresultatet, er det vigtigt, at man er i stand til at fortsætte hverdagen sammen med sin hund uden andre ændringer end massagen.
Forsøget laves i samarbejde med Christian og Rikke fra Magtor - hunde som os, der står for instruktionerne i de aktuelle massagegreb.
Hvis du er interesseret i at deltage i dette spændende forsøg, kontakt Alpha HundeadfærdsCenter på alpha@alpha-center.dk eller på tlf.: 40757324 for at høre hvorvidt forsøget kan være relevant for dig og din hund.

De bedste hilsner
Line og Tore - Alpha HundeadfærdsCenter

Christian og Rikke
Pro. hundetrænere og adfærdsbehandlere
Massører og fysioterapeuter til hunde

Skriv en kommentar herunder

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner