Stemningsrapport.

Shih Tzú sommertræf den 10. juni 2012


Vi har fået denne dejlige stemningsrapport fra Shih Tzú sommertræf:
`img:271972:300`
Endnu en gang har vi haft fornøjelsen, af at holde et træf for Shih Tzú, og deres ejere. Spændende var det jo med vejret, og endnu en gang stod vi op til sol og blæst, som snarest forvandlede sig til regn, og ikke særligt varmt. Vinteren havde endnu ikke forladt Danmark helt, og det var lidt øv, da vi skulle være udendørs.

Dagen forinden, havde vi fået lov til at komme og sætte havepavilloner op, og forberede os i god tid. En vindig dag, og pavillonerne blev bundet fast til hegn og stolper.

Men trods det kolde vejr, mødte alligevel 34 Shih Tzú folk op, og der var 35 vovser, og næsten alle var Shih Tzúer. Trods store afstande, havde der været interesse fra Lolland Falster og Sønder Jylland og Nord Jylland. Nord Jylland valgte dog at melde afbud på grund af regn, men faktisk stoppede regnen, og sidste hånds tilmelding, var på dagen fra Vesterbro, som inderligt gerne ville komme og møde en masse Shih Tzúer.
`img:271977:200`
Vi havde valgt denne gang, at invitere Helen, som er uddannet i Førstehjælp til hunde og katte. Der var brugbare emner, såsom poteforbinding, og hvad kan vi gøre hvis, der sker noget med deres meget udsatte øjne, hvordan takler vi ”hedeslag” (ikke lige aktuelt i Danmark) . Hvor giftigt er et hugormebid, og mange andre gode indslag, som har givet stof til eftertanke, om at tage et kursus i Førstehjælp til hunde.

Vejret artede sig fint, til at alle kunne være ude, og grillen også blev benyttet til frokost, for dem havde medbragt grillmad, og dem var vi nogle stykker af. Alle Shih Tzuérne havde det dejligt. De havde så meget plads, at boltre sig rundt på, og der var god kemi imellem vovserne.
`img:271976:200`
Hvalpe var der også og følte sig godt hjemme i Shih Tzú verdenen. Der var både kortklippet, hvalpeklippet, og langhårede Shih Tzuér, og i forskellige farver og helfarvede, så vi alle som var til stede, fik fornøjelsen at se. Vovseparty, kom også fra Sønder Jylland, og havde forskellige ting i ærmet, af sunde godbidder og legeting. Vovseparty demonstrede det sidste nye, og det allerbedste indenfor hundeudstyr til træning og leg.Kaffe / the / kage blev indtaget, og desværre render tiden bare så stærkt, og pludselig var dagen bare gået.
`img:271974:200`
Flere som ikke har været med til det før, var meget overrasket over så godt, at det har været med så mange hunde samlet, og det kunne ikke mærkes, at der var Shih Tzúer samlet, og ingen lækre tæver var i løbetid J
Endnu engang ” Tak til Shih Tzu Folket”, fordi det har været jeres interesse at komme og møde andre artsfæller, og altid hyggeligt at møde nye ansigter, såsom gamle J
Stor tak til Joan og Tonny, som endnu en gang, for at vi måtte være på deres dejlige store areal, på Hjortemosegaard i Dalmose.

Vi glæder os til næste træf i 2013, som vil blive holdt i august, da vi så håber at der er mere sommer over Danmark, og vi vil forsøge, om det kan lade sig gøre med overnatning, i form af telt, og dermed mere Shih Tzu tid...
`img:271978:200`
Vi kom hjem med 4 stk trætte hunde, men det var også en lang og aktiv dag for hundene, og faktisk så vi næsten ikke vores lille Charmør Miyaki !

På gensyn i 2013
Mange Shih Tzú hilsner
John & Lise og Vores Shih Tzúer

Opret *dit* arrangement "her":http://www.gipote.dk/events/new

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner