Hund reddet fra mishandling, og dømt til døden...

Forunderlig sag kostede en hund livet - selvom den var offeret


Siden hundeloven blev skrevet om for et par år siden, har bølgerne gået højt blandt hunde elskere. Ikke kun i Danmark har loven fået massiv kritik, men også i udlandet ser man med undrende øjne på de ændringer der er i loven.

Hundeloven kom op til debat efter pressen i en periode satte massiv fokus på hundebid fra bestemte racer. Et udvalg blev nedsat, for at ændre loven til det bedre. Resultatet er skræmmende, mange sunde og raske hunde må lade livet.

*Nu bliver en rask hund aflivet*
I dag klokken 10 måtte hunden Prinsesse lade livet. Ikke fordi at hun har gjort noget forkert. Hun har ikke bidt nogen, eller været aggressiv. Tværtimod. Hun har stået model til en ejer som har mishandlet hende. I en normal dyreværnssag ville man tage sådan en hund ind, få rettet op på hendes selvtillid og psyke, og finde hende et nye hjem med nogle gode mennesker. Men Prinsesse er desværre født i de forkerte klæder, og med hundeloven i ryggen har hun ikke mere ret til at leve. Hun er blevet mishandlet og skal nu aflives.

*Loven slår til - 2 gange*
Historien er den, at en civil betjent så hvordan Prinsesse´s ejer mishandlede hende. Betjenten tog hunden fra ejer og afleverede den hos dyreværnet. Så langt så godt. Loven virker. Dyrene bliver beskyttet.

Nu finder man så ud af at prinsesse er en "ulovlig" race. Hun har aldrig gjort nogle noget, og er den sødeste hund. Men hun er af en forkert race. Prinsesse bliver dømt til døden. Der er ingen vej udenom. Loven skal overholdes. Prinsesse er reddet fra mishandling, og dømt til døden.

Ejeren til Prinsesse har i øvrigt bedt om at se hende når hun er aflivet, og har ifølge politiet allerede anskaffet sig en ny hund (!?);`img:264868:400`
_Prinsesse blev i dag aflivet. Reddet fra mishandling, og dømt til døde._

Gipote.dk - 2012

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner