Hund adopterer 2 sibiriske tigerunger

2 tigerunger født i fangeskab blev afvist af deres mor. Så var gode råd dyre..(Se video)


`img:263802:640`

En stor sibirisk tiger har født 2 unger i en zoo i Rusland. Desværre afviste moren ungerne. Dyrepasserne måtte reagerer hurtigt hvis de skulle have en mulighed for at redde de 2 unger.

*Hunde og katte i skøn forening *
Normalt har katte og hunde ikke så meget til fælles. Men i det her tilfælde blev det en hund der redde de 2 "katte"unger. Hunden, en Shar Pei, tog de 2 tigerunger til sig, og der var kemi med det samme.
Heldigvis kan hunde give tigerungerne den føde de skal have, for den sibiriske tiger er truget og fredet, faktisk er der kun nogle få hundrede af dem tilbage i verden. Clyopa og Plyusha som tiger killingerne hedder, skal være hos deres pleje familie en måned mere. Derfra skal de tilbage til deres zoo igen.

Dyrepasserene siger at de ikke må blive alt for tætte med hunden, og menneskerne i familien.

*Ikke første gang*
Det er ikke første gang man har set hunde tage dyr til sig af andre arter. Faktisk har man før set hunde tage små løveunger og tigere til sig. Man ser også hunde tage andre hvalpe end deres egne til sig.
Men i lige det her tilfælde, er det ekstra bonus at hunden er med til at redde en dyreart som er i fare for udslettelse.

"SE VIDEO HER":http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lSGwficrTZI

_Kilde: treehugger.com_
_Billede: Screendump fra Youtube.com_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner