Nyt koncept i Danmark - homeparty, for hunde

Du kender sikkert det store fænomen, Tupperware homeparty, nu er der kommet noget nyt til hundeelskere - nemlig vovseparty


`img:255292:500`

Plastikskåle og opbevarings kasser. Du kender sikkert Tupperware som lynhurtigt blev verdenskendt, især fordi at kvinder verden over holder home-party med de populære produkter. Nu er konceptet også kommet til hundens verden.

*Hvad er et Vovseparty*
Vovseparty er et homeparty for hunde. Det er en sjov måde at dele hundeglæden med venner, veninder, naboer, kollegaer, klub- eller holdkammerater.
På et Vovseparty demonstreres et udsnit af det sidste nye, og det allerbedste indenfor hundeudstyr til træning og leg. Over en kop kaffe og et stykke kage, kan man nu se de nye produkter inden for hundeverden, omgivet af sine gode veninder og venner.

*Hold et Vovseparty*
Du kan selv blive vært/værtinde for et Vovseparty, og invitere dine hundevenner til et par dejlige timer. Det koster ikke noget at booke en demonstration. Du inviterer dem du vil se til party'et, og du bestemmer selv om der må komme hunde med til party'et eller ej, men det er sjovest hvis hundene selv er med.

Det er firmaet "Dogcity":http://www.dogcity.dk/ der står bag ideen, og ejer Charlotte Dahl fortæller at de nærmest er lagt ned af succes. "Der har været enorm interesse for konceptet, og vi får virkelig mange henvendelser fra folk der vil i gang."

Ideen til vovseparty fik Charlotte fordi mange hundeejere har spurgt hende om hun ikke kunne komme ud og præsenterer de varer de har på nettet. Folk vil gerne røre og føle, og prøve tingene af på hundene.

"Derudover oplever jeg mange hundeejere som mangler information om hunde og udstyr til hunde. De ved simpelthen ikke hvad der er af muligheder, og jeg synes de skal have en chance for at se hvad der rent faktisk er af gode produkter på markedet" Siger Charlotte Dahl.

Der i øjeblikket omkring 20 ansøgere til at blive Produktguide og de er fordelt over hele landet. Lige nu behandles ansøgningerne og enkelte har allerede fået en kontrakt.

Hvor meget man kan tjene på at afholde et vovseparty, kommer naturligvis an på hvor meget der bliver solgt.

Du kan læse mere om hele konceptet, og søge om at blive afholder af et vovseparty, ved at gå ind på "vovseparty.dk":http://www.vovseparty.dk/

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner