Mirakel gravhund overlever

En gravhund blev smidt ud fra altan, faldt 13 meter til jorden og overlever


_Gipote.dk - Alabama USA_Da Lola, som gravhunden hedder, ankom til dyrehospitalet den 27 marts, var der ingen der troede på at hun ville overleve. Hendes ejer havde lige smidt hende ud over en altan, og 13 meter ned på jorden.

Den kun 9 uger gammel hvalp kunne ikke rejse sig, hun havde problemer med at trække vejret og var i en "coma" ligende tilstand. Personalet på dyrehospitalet gik straks i gang med behandling.

*Intet brækket, og logrende hale*
På mirakuløst vis havde Lola ikke brækket noget. Her en uge efter den dramatiske hændelse, er Lola en forandret hund. Jeni Knizley, dyrelæge på stedet, fortæller:
"Hun spiser fint, er opmærksom på ting omkring hende, og uddeler en masse kys. Hun er den mest fantastiske lille hund. Selv da vi ville ligge hende i drop da hun kom ind, rejste hun bare hovedet og så kærligt på os, og logrede forsigtigt med halen. Det var hjerteskærende"

Dyrelægen mener at det var hundens held at den landene i blødt græs.

Lolas ejer er nu blevet anholdt, og bliver sigtet for dyremishandling.

Hvis du vil følge med i hvordan det går Lola, så kan du følge hende på dyrehospitalets "facebook side her":http://www.facebook.com/pages/South-Alabama-Spay-Neuter-Center/109979345665?ref=ts

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner