Potedask til Obama og Putin

De 2 præsidenters kæledyr skal få folk til at adoptere hunde. Se videoDen Oscar vindende russisk-amerikanske kunstner Eugeniy Yelchin har lanceret en ny kortfilm baseret på Putin og Obamas kæledyr.

Hvad virker som en anti-vold kampagne i første omgang, er i virkelig en historie om at adoptere en hund fra et Internat. Kort-filmen foregår i Johannesburg, Sydafrika, og den amerikanske præsident Barack Obamas og den russiske premierminister (der snart ventes at blive valgt som præsident), Vladimir Putins hunde medvirker. I daglig tale kaldes deres hunde for _Super Doggies_.

Videoen er omkring 4 minutter, og handler om den lille fattige pige Imani, som bor i et fattigt slumkvarter. Den lille pige sidder og ser TV, og kan se Obama med sin hund, og Putin med sin hund, i fjernsynet. Den fattige pige har kun en slidt tøjhund, det er alt hendes fattige mor har råd til.

`img:246863:300`

Men den lille pige ønsker sig inderligt en rigtig hund, så hun løber ud i de voldelige gader, gennem slum kvarteret ned til posthuset. Hun vil sende et brev til de 2 præsidenter, for at høre hvordan hun også kan få sådan en dejlig hund. Med en venlig postbuds hjælp, får hun sendt brevene.

I videoen ser man så både Obamas hund og Putins hund synge og danse. Det er godt animeret. Hele nabolaget er nu på gaden og alle danser med. Så kommer der en sort mercedes frem, og ud af den stiger..ja, Putin og Obama.

Filmen ender lykkeligt, og opfordrer til at man besøger sit lokale dyreinternat, og adopterer en hund.


Yelchin der har lavet filmen, vandt for nylig en Oscar for sit arbejde med animationsfilmen Rango, som blandt andet havde Johnny Depp på rollelisten.

"SE VIDEO HER":http://www.youtube.com/embed/FDVCmYEYaFE

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner