Tag hunden med på restaurant

Nu er det helt lovligt i L.A USA at tage hunden med ud at spise


_Gipote.dk - L.A USA_

I den amerikanske storby Los Angeles er det nu et helt normalt syn, at folk sidder udenfor cafeer og restauranter og nyder deres måltid, med deres hunde ved deres sider. Det har ikke altid været lovligt at tage hunden med, på grund af hygiejne har det faktisk været ulovligt at tage sin bedste ven med. Sådan er det ikke mere.

`img:246761:300`

Fra og med i mandags, er der kommet en ny lov til byen. Den gør at det er op til hvert enkelte spisested om de vil tillade gæster at tage deres hunde med. Dog må hundene ikke komme indenfor, så der er kun tale om de spisesteder der har udendørs servering.

*Hellere hunde end røg*
Indehavere af spisestederne er positive. Indehaver af cafeen "Lazy Dog Cafe" Joanne Schaefer siger. "Det giver god mening at folk kan gå en tur med deres hunde, komme og spise frokost, og gå hjem igen, det hele sammen med deres hund.
Joanne Schaefer slår også fast at hun hellere vil have gæster med hund til at sidde foran hendes cafe, end gæster der sidder og ryger.

Der er dog regler der skal følges hvis man vil have sin hund med ud at spise.
Hunde skal være i snor, og må ikke komme ind i selve restauranten eller cafeen. Vand og mad der er serveret til hunden, skal serveres i enegangs emballage. Hvis hunden forsørger på stedet, så skal det straks fjernes. Hundene må ikke komme op på stole og borde.

Spisestederne skal ikke byde hunde velkommen, det er op til hvert enkelt sted. Så skal du en tur til L.A og spise frokost, så tjek de enkelte steder inden du tager hunden med :);

I Danmark er der også steder du kan tage hunden med. Du kan se stederne ved at "klikke her":http://www.tahundenmed.dk/restauranter.html

Du kan følge med i debatten om hund på cafe her i Danmark. "Klik her":http://www.gipote.dk/hunde-forum/7-Adfaerd/emne/610-Hund-paa-cafe-


_Kilde: dailynews.com
Billede kilde: Brad Graverson/Staff Photographe_

"`img:246763:600`":http://www.proftag.dk

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner