Ny mission: Hundevask

En missionær fra Libyen har fået en ny mission. Nu vil hun vaske hunde


`img:246704:300`
_Ethel Taylor, til venstre, har åbent en "Vask selv" butik til hunde_

Ethel Taylor fra Libyen har været igennem lidt af hvert. Først var hun missionær i sit hjemland, hvor hun hjalp til med at få skoler og kirker op at stå. Så var hun postbud hvor hun tilmed blev bidt af en hund en dag hun var på job.
*Ny mission*
Nu er Ethel i gang med en helt ny mission. Hun har startet et "vask selv din hund" firma i Washington. Hun ejer ikke selv en hund, og har aldrig før prøvet at starte eller drive en virksomhed. Alligevel har hun satset hele hende livs opsparing i 2 maskiner fra Australien. Maskinerne er designet til at vaske hunde, og der bliver automatisk sprøjtet vand og sæbe ud gennem vandslangerne.
"`img:246705:640`":http://www.proftag.dk


Folk der kender mig forstår ikke helt hvad jeg har gang i. Det gør jeg knapt nok selv. Lige pludselig var det der bare, ideen, og så slog jeg til" siger Ethel.
Ethel surfede på nettet for et par år siden, og faldt over maskinerne. Hun kunne mærke at det var noget hun skulle prøve. Men det var ikke den bedste tid at starte som selvstændig. I 2010 var der mere end 4500 mindre virksomheder der gik konkurs grundet krisen, og bankerne var ikke villige til at låne penge ud. Selv Ethels advokat sagde at hun var godt tosset hvis hun startede op.
*Stædighed og hjemmearbejde*
Trods de hårde odds, og trods at folk frarådede hende til at starte op, så gik Ethel alligevel i gang. Med en god portion stædighed gik hun i gang med at undersøge kundegrundlaget. Det viste sig at alene i hendes egen lille by var der mere end 2000 hundeejere, og mere end 1000 i de nærliggende nabobyer. Hun viste på forhånd at folk er vilde med deres kæledyr, og godt vil bruge penge på dem.
Hun fandt også ud af, at alene i USA bruger folk 50 milliarder dollars om året på deres kæledyr. De 3,5 milliarder dollars er på pelspleje alene. Selvom maskinerne koster næsten 100.000 kr stykket, kunne Ethel alligevel se en forretning i det. "Det er en bilvask for hunde" siger hun med et smil.

_Gipote.dk - Kilde: washingtonpost.com_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner