Hunde halsbånd stjålet - fra graven

Halsbånd til en værdi af 60.000 kr. stjålet fra hund, der var begravet.


_Paris_

Det er ikke ualmindeligt at folk begraver deres kæledyr på kæledyrs-gravsteder. I Paris Frankrig, ligger verden ældste kæledyrs kirkegård, og her ligger puddelhunden Tipsy begravet. Hunden har ligget der siden 2003, og der har gennem alle årene gået rygter om, at hundens stenrige ejer havde begravet værdifulde effekter sammen med hunden. Rygterne var dog aldrig blevet bekræftet.

*Værdifuldt halsbånd stjålet*
Den 4 februar blev gravstedet vandaliseret, og et "hunde" dyrt halsbånd til den nette sum af 60.000 kr forsvandt fra Tipsy´s grav. Ikke nok med at tyvene stjal halsbåndet, så smed de også hundens skelet ud over jorden omkring gravstedet.

Stedet er nu afspærret af politiet, så der kan blive ryddet op, og man kan sikre sig spor fra tyvende.

Der ligger omkring 3000 kæledyr begravet på stedet, og politiet har sagt at andre med gode ideer ikke skal gøre sig forhåbninger om at finde noget. "Det er ikke sandsynligt at der ligger værdifulde ting i nogle af de andre grave" udtaler politiet.

"`img:246269:600`":http://www.proftag.dk

*Verdens ældste*
Gravstedet, som ligger i Asnieres-sur-Seine, er verdens ældste gravsted for kæledyr. Det blev oprettet i 1899 da en ny lov gjorde at kæledyr i Frankrig skal begraves mindst 100 meter fra ejeres hus. Siden er altså mere end 3000 kæledyr bragt til hvile på stedet. Fortrinsvis katte og hunde. Den mest berømte hund der ligger der, er Rin Tin Tin, som var med i mere end 20 Hollywood film.


0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner