En halv million i bøde for dyremishandling

Ny lov i Canada sætter loftet højt for bøder ved dyremishandling


_British Columbia - Canada_

Den Canadiske by British Columbia, har nu ændret deres lovgivning omkring arbejdene hunde, og har nu landets skrappeste lov. Loven indeholder punkter som "Foder, næring, hvordan hundene må arbejde og hvordan man behandler hundene"

*Fandt massegrav med hunde*
Efter vinter OL i 2010, fandt dyre-organisationen SPCA en massegrav med 100 slædehunde. Tippet kom efter en medarbejder fra et "Outdoor Adventures" firma, påstod at han havde fået "post-traumatic stress" efter at måtte aflive alle de hunde og begrave dem. Firmaet arrangegerede tours gennem det sne-fyldte Canada, og havde rigtig mange kunder under vinter OL. Men efter OL var slut, var der rigtig mange hunde "uden arbejde"

Der er ikke faldet dom over sagen, men det pågældende firma må ikke længere lave overskud. Til gengæld går deres overskud til dyre-velfærd.

*En halv million i bøde*
Nu er loven så lavet om, så alle der har eller arbejder med servicehunde kan straffes med bøde op til svimlende 75.000 $. Eller knap en halv million danske kroner, hvis de ikke behandler hundene efter loven.

Kilde: "CBC News":http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/story/2012/02/21/bc-sled-dog-protection.html.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner