Heldig hund fundet efter 10 dage i alperne

En labrador blanding var utrolig heldig i Italien forleden


_Castelveccana Italien_
`img:244437:300`
En gruppe mennesker der var ude at gå i skovene i alperne ved Castelveccana i Italien. De hørte en hund pive og klynke, men de kunne ikke finde den. Området er meget ufremkommelig med klipper, træer og store afgrunde. Gruppen kontaktede det lokale rednings team da de kom ned, og fortalte om hunden.

Et bjerg redningshold blev sendt afsted for at finde hunden, hvilket ikke skulle vise sig at være en nem mission.

*Minus grader og sne*
Alperne er barske i Italien om vinteren. 2 cifret minus grader, sne og blæst gør det svært at finde frem. Redingsmandskabet søgte i hulerne i bjergene, i buske og på åbne sletter. Men der var ingen hund. Når mørket faldt på, måtte de indstille søgningen, og fortsætte næste dag.
Efter 10 dages søgen var holdet på nippet til at give op. Det var ikke mere sansyndeligt at hunden stadig var i live. Det er ikke mange der kan overleve minus 15 grader i 10 dage - uden mad og drikke.

*Lucky*
Ved et utroligt tilfælde, hørte skovarbejder Massimo Gianoli en hund pive et stykke fra ham. Han gik efter lyden og fandt hunden i sneen. "Hunden var faktisk ret smart, den havde fundet nogle store sten og lå under dem i ly. Jeg kunne se hans sorte pels stikke op"
Massimo gav hunden en energibar som den spiste med stor appetit. Derefter tilkaldte han redningsholdet. Holdet fik hurtig den afkræftede og dehydrerede hund ned fra bjerget, og alle var enige om at han skulle hedde Lucky.

Redningsholdet mener at hunden er blevet efterladt af nogle der ikke ville have ham, der var hverken micochip eller hundetegn på den.

*Bliver kimet ned*
Nu er Lucky på et internat hvor den bliver behandlet for dehydrering, men dyrelægerne mener at den kommer sig 100%
Internatet bliver kimet ned af folk der har hørt om Lucky, og som gerne vil adoptere ham. Internatet er nu ved at finde det perfekte hjem til Lucky, langt væk fra bjerge og is.

"Se de gribende billeder af den reddet hund her":http://www.dogheirs.com/tamara/posts/508-lucky-dog-saved-in-italian-alps-by-rescue-team-after-10-day-search

_Kilde: www.dogheirs.com_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner