Amerikansk par overvejede at spise sin hund

Et par og deres voksne søn for vild i en skov, og sulten begyndte at gnave i deres maver.


`img:244192:300`

_Oregon USA_
Et par, deres voksne søn, og deres hund Jesse var ude i skoven for at plukke svampe da de for vild. I seks nætter sov de i den iskolde skov, uden vand og mad.
Efter et par nætter var de overbeviste om at de ikke ville overleve.
På et tidspunkt ser Dan Conne på sin hund, forfrossen og sulten overvejer han om hunden kunne være andet end hans bedste ven. Næring, et måltid mad? Måske var det nødvendigt hvis familien skulle overleve.

*Stor gensynsglæde*
Så vidt kom det heldigvis aldrig. En helikopter der var sendt ud for at lede efter familien, fandt dem heldigvis. Dan Conne brugte sin mobiltelefon, som var løbet tør for strøm, og bladet fra en kniv, til at signalerer til helikopteren. Ved at holde telefon og kniven op mod solen, kunne redderne i helikopteren lokalisere dem.
Den næste dag blev hele familien udskrevet fra hospitalet. Deres hund havde overnattet i et redningshjem for dyr. Men der var stor gensynsglæde da hund og familie blev genforenet. Jesse sprang op af dem og logrede og dansede rundt. Jesse vidste jo heller ikke, at han måske kunne være endt som aftensmad for sin egen familie.

*Ville aldrig gøre det*
Vi kunne aldrig have gjort det. Vi kunne aldrig have spist vores egen hund. Jeg tror vi var døde af sult før vi for alvor havde overvejet det, fortæller Belinda Conne. Men når man er i sådan en situation, presset helt derud, så tænker man ikke helt velovervejet. Jeg ved at en masse hundeelskere vil hade os nu fordi vi overvejede det, men de har jo heller ikke været i den situation hvor man står på kanten af liv og død slutter Belinda Conne.
_Kilde: dogblog.dogster.com_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner