Mindst 15 hunde døde i husbrand

15 hunde mistede lørdag livet i en brand


_Benton City USA_
En kvinde i 60´erne prøvede lørdag at komme ind i sit brændende hus for at redde hendes hunde. Naboer forhindrede hende i at gå ind, da de frygtede at hun ville miste livet.


*Kunne høre små hunde*
Alarm opkaldet kom kvart over to lørdag eftermiddag. Men da den første brandbil ankom, var der allerede så meget gang i branden, at hele taget stod i flammer.
En nabo fortæller at kvindens hunde stod i bure, og at han kunne høre dem. Det kun var nogle af hundene der tilhørte kvinden, men da hun også arbejdede for et redningshjem for dyr, havde hun nogle hunde hjemme i pleje, derfor var der mindst 15 hunde i hendes hjem.

Kvinden prøvede at komme ind i huset, men naboer forhindrede hende i det. Det var alt for farligt at gå ind, fortæller naboerne.

Det skriver tri-cityherald.com

*Huset er total ødelagt*
22 brandmænd kæmpede med ilden, men det lykkedes desværre ikke at få nogle af hundene ud. Det var for usikkert at gå ind i huset for brændmændene, da de var bange for at huset styrtede sammen. Det fortæller brandchef Bill Reed. Huset som var bygget i 2004 og var vurderet til en halv million stod ikke til at redde.

Den ældre kvinde blev indlagt med mild røgforgiftning og mindre brandskader på hænderne.

Det vides endnu ikke hvordan branden opstod.


"`img:244046:500`":http://www.proftag.dk

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner