Jeg vil gerne give en definition på

Jeg er Kredsformand i Dyrenes beskyttelse, og har, gennem...


Jeg er Kredsformand i Dyrenes beskyttelse, og har, gennem de sidste 3 år, sammen med nogle af mine kolleger, arbejdet meget intenst på at finde og anmelde hundehandlere. Det er da heldigvis også lykkedes, i en del tilfælde.

Jeg vil derfor gerne give en definition på "hundehandlere".

Generelt holder disse usympatiske mennesker til, på nedlagte landbrug, ofte med forfaldne bygninger, og næsten altid, langt væk fra anden beboelse. På sådanne steder, er det lettest, at skjule deres lyssky foretagender.
Ganske ofte, har disse hundehandlere op til 50 hunde, eller mere. De går som regel under kummerlige forhold, i gamle og utætte bygninger, uden varme.
Hundene er som regel fordelt, både i udhuse, lader, stalde og maskinhuse, hvor der er samlet mange hunde, hvert sted. Dette bevirker desværre også, at hvis en hund er, eller bliver syg, er der stor risiko for, at den kan smitte de øvrige.
Det er også kendetegnende, at hundene aldrig har set en dyrlæge, ligesom der ikke bliver tilkaldt en dyrlæge, selv om hunden er syg.
Hundene er ikke vaccinerede, chippede og undersøgt, ligesom de også sjældent har fået orme - og loppekur.
Lad derfor være med at stole på en hundehandler, hvis han forsøger at bilde dig ind, at disse ting er i orden.

Det er da også sjældent at de kan vise papirer på vaccination o. a., og hvis de kan, er papirerne som regel falske, eller kopier, der bliver brugt, gang på gang.
Mange af hvalpene, er alvorligt syge, har deformiteter, psykiske problemer o.m.a., og ganske ofte, er disse hvalpe kun 4 - 5 uger gamle, når de sættes til salg.
Der foregår også udpræget indavl hos disse hundehandlere.

Kun ganske få steder, kan man afhente hunden hos hundehandleren, men man får faktisk aldrig lov til at se de forhold, hundene lever under - og helt forståeligt!
I ganske mange tilfælde, får man overdraget den nyindkøbte hund, på en rasteplads, eller i et cafeteria, langt væk fra hundehandlerens bopæl.
Det er også kendetegnende, for mange af disse suspekte personer, at deres telefoner ikke kan spores, og ikke viser nummer. Man får også sjældent deres rigtige navn eller adresse, ligesom det er næsten umuligt, at få en kvittering for købet af hunden.
De omtalte hundehandlere opererer også ganske ofte, på heste - og kræmmermarkeder, hvor de som regel har fundet et villigt offer, der står og sælger hundene for dem.

ADVARSEL: Køb aldrig hunde af disse personer - heller ikke af medlidenhed!
Den bedste måde at få ram på disse usympatiske personer, er ved at undergrave deres ulovlige virksomhed, og lade være med at købe deres syge og forhutlede hunde.
UDEN KUNDER - INGEN OMS

"Husk lovpligtigt hundetegn":http://www.proftag.com
"`

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner