Sensationel verdensnyhed til hunde - nu i Danmark

Med den patenterede Thundershirt, kan vi nu undgå at give beroligende medicin til hunde der f.eks. udviser angstsymptomer for fyrværkeri..


Whesco Trading skriver at de har fået en helt exceptionel aftale om eneforhandlingen på den amerikanske patenterede opfindelse "Thundershirt".

*Sådan fungerer Thundershirten*
Med sit patentanmeldte design har Thundershirts blide, men konstante tryk en ekstrem beroligende virkning på de fleste hunde, hvis de udviser symptomer på angst, er bekymrede, bange eller på anden måde eksalterede. Thundershirtens effektive virkning er baseret på en undersøgelse af 2000 hunde i USA, og det viser sig her at 80% af bange hunde har en væsentlig forbedring af symptomerne. Thundershirt har indtil nu allerede hjulpet titusinde af hunde verden over, og anbefales af dyrlæger og hundetrænere.

Med hensyn til hvorfor Thundershirtens blide tryk beroliger en hund, mener eksperter som Dr. Temple Grandin, at presset har en beroligende effekt på nervesystemet. Brug af pres er efterhånden blevet en fælles praksis for bl.a. læger, dyrlæger mv. Det blide pres anvendes også til at dulme utrøstelige nyfødte spædbørn og f.eks. børn med adfærdsmæssige problemer. Indtil nu har der bare ikke været et tilstrækkeligt godt design af en Wrapshirt, der kunne anvendes til hunde med angst, men nu er den her "Thundershirten".

*Problemer kan løses med Thundershirten?*
Er din hund bange i tordenvejr. Har din hund problemer med overdreven gøen. Er din hund angst eller urolig for at være alene hjemme. Er din hund angst for fyrværkeri eller anden overdreven støj. Rigtig mange giver deres hund beroligende medicin i forbindelse med f.eks. nytårsaften - her kan Thundershirten være den helt rigtige løsning

Find alt hvad du skal bruge til din hund her

*Sådan bruges Thundershirt*
Thundershirt er en fremragende behandling for de fleste typer af hunde med angst og frygt. Vi anbefaler at man prøver Thundershirten og observerer resultaterne (uden træning). For mere komplicerede angsttilfælde, anbefales det at benytte Thundershirten, som del af et adfærdsændringsprogram.

Du kan se en video af Thundershirt ved at klikke her http://www.youtube.com/watch?v=-vzMu41K7UA


På www.whesco.dk kan man læse meget mere om denne enestående opfindelse, se videoen om Thundershirten og se hvordan Thundershirten lægges på hunden. Ønsker man at få oplyst nærmeste forhandler kan dette gøres på info@whesco.dk.
_Gipote.dk har ikke haft mulighed for at afprøve produktet._

"`

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner