BARF, tørfoder, madrester - hvad er HOT og hvad er NOT?

Har din hund allergi, sukkersyge eller har den andre skavanker. Går du og spekulerer på hvad barf (råfodring af hunde) rent faktisk er for noget. Så er muligheden for at høre mere om dette emne der nu!


`img:230050:300`
Dyreværnet har i samarbejde med Rigtig Hundemad arrangeret et foredrag om sund og ernæringsrigtig kost til hunde for det er bestemt ikke kun mennesker, der lider af livsstilssygdomme.
Sund og rigtig ernæring har så uendelig meget at sige for din hunds trivsel i hverdagen. Og det kan du høre meget mere om denne aften, hvor dyrlæge Anett Weber kommer og fortæller meget mere om dette emne og vil guide os igennem den store jungle af gode råd, der er, når det gælder hundes ernæring. Anett vil på en letforståelig måde få os til at forstå, hvad der sker, når hunden lever på menneskets præmisser og ikke på hundens.

Foredraget henvender sig til alle, som gerne vil fodre deres hund så naturligt som muligt, med de muligheder vi har for det i dag.

Det bliver en spændende, lærrerig og underholdende aften i hundens tegn!

*TID og STED*
Onsdag d. 26. oktober 2011 kl. 18.30-20.30 på Dyreværnets Internat, Islevdalvej 85, 2610 Rødovre.

*TILMELDING*
Tilmeld dig senest d. 24. oktober på info@dyrevaernet.dk

*PRIS*
Arrangementet koster kr. 100 som indbetales på konto 9106-0001815873 i forbindelse med tilmeldingen. Prisen er inkl. sandwich samt drikkevarer. Overskuddet går ubeskåret til Dyreværnets arbejde for værgeløse dyr.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner