Om at have sin hund i pension

En hundeejers erfaring med at få passet hund på pension


_Skrevet af Louise Sander Dahrup_

`img:226263:200`
Efter at have fået en ferie foræret af sviger fam. begynder man jo straks, at tænke på de små firbenede derhjemme, og hvem de så skal passes hos, osv.

Vores situation var lidt anderledes denne gang, da begge par-bedsteforældrer skulle rejse samtidig, og den sidste mulighed vi havde for fam - omgivelser sagde desværre nej.( det er jo også længe at passe end andens hund)
Så det var forstående nok, meeen nej hvor vi så tænkte at hvad gør vi så? ,- for af sted ville vi jo gerne, og når chancen nu byder sig (skal dog lige nævnes, at vi ikke har været sydpå, i al den tid vi har haft vapsen 2-1/2 år)

Dog havde der lige været et program i tv. omkring hundelufter og plejning med videre så det var jeg inde og Goole på, og fandt så det som der hedder hunde/kattepension.
Min mand var dog meget imod det til at starte med, men blev så mere og mere lun på idéen, efter vi havde undersøgt en del af dem, igennem nettet.

Man må gerne være yderst omhyggelig, når man vælger hvor de skal opholde sig, ring til de forskellige steder, og spørg om priser og hvad du får med oven i prisen, hvor mange hunde de tager ind af gangen, for det er der utroligt meget forskel på. Jeg havde sat mig for hovedet, at det skulle være et mindre sted, så der var mulighed for bedre pasning af min hund, og det må godt være et sted, rimelig tæt på så jeg undersøgte den Hundepension som hedder Fredholmgaard, som ligger en smugle ude for Sengeløse,- Omgivet af dejlige marker, og moser som de kan boltre sig i, mens de er under ophold.

Vi var dog stadig meget bekymret for, hvordan stedet blev drevet og hvordan menneskerne var som ejer af stedet, så vi besluttede at aftale en dag, hvor vi kom derud og hilste på manden og deres 2 børn, som var med til at passe hundene / kattene.
De var virkelig friske, engageret og i møde kommende,(også over for vapsen vores lapper på 2 et halvt, som jo godt kan have en del krudt bag i)....SMILER...

De vidste os rundt på det lille landsted, virkelig gode samt rene forhold, vi var helt enige I, at det var dem som skulle tage sig at Basse mens vi var væk. Vi fik også det vi ville have med til den pris vi gav, det ville sige, - turene betalte vi ikke ekstra for, Vær OBS på det!!
Dagen kom hvor vi skulle aflevere ham og må godt nok indrømme, at det er ikke den stolteste ting jeg har gjort, Jeg havde så ondt i maven og dårligt over at vi forlod ham på den måde som vi gjorde, MEN nej hvor han nød det, han sprang ud i gården og legede straks med alle de andre hunde, som var under ophold. Mens talte vi med Maria, som er med til at styre stedet sammen med hendes fam. Det var veldigt godt at snakke med hende, og vi aftalte hvis der skulle ske noget, måtte hun ringe uanset hvad(hvilket slet ikke skete);

Vi hørte IKKE en lyd under hele vores ferie, men min bekymring for ham og hvordan han trives forsvandt først midt på ugen, hvor jeg også tænkte, der ikke så længe til at han skal hentes hjem igen, det var sådan et dejligt sted, han havde fået sig både for ham og for os.
Vær utrolig omhyggelig med hvilke steder i vælger, ring undersøg og forhør hvad de tilbyder, og hvordan plejningen foregå hos de forskellige. Bestem Jer for hvordan Jeres hund skal have det - mens i selv opholder jer under luksuriøse forhold.
Tænk på, at I gerne ville have den samme hund hjem igen, som i afleveret....

Kærligste Hilsner for stor hunde-elsker

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner