Hunden med i bilen

Læs her hvordan man skal forholde sig, hvis hunden skal med ud og køre i bil..


Transport og ferie

Hav styr på din hund i bilen
Det er farligt at have sin hund på bagsædet, uden at den er spændt fast. Tænk på, hvad der vil ske ved en hård opbremsning eller et sammenstød. Hunden risikerer at ramme dig i nakken med voldsom kraft. Det kan være fatalt for både dig og hunden.

Du har forskellige muligheder for at sikre din hund. En mulighed er at få sat et solidt gitter op mellem hunden og forsæderne i bilen. En anden er at få monteret en fast boks til hunden i bilen. Det er der flere fordele ved. Bagage og indtræk skånes. Og når hunden opholder sig i boksen, kan man åbne bagklappen, så hunden ikke bliver overophedet. Boksen bør være så stor, at hunden kan stå oprejst, ligge udstrakt samt vende sig.

Endelig kan man få sikkerhedsseler til alle hundestørrelser. Disse seler fastgøres til de sikkerhedsseler, der allerede er i bilen. Du skal sikre dig, at låsemekanismen på hundens sikkerhedssele er så solid, at den ikke kan springe op. Du bør købe selen til hunden i god tid inden ferien, så hunden kan nå at vænne sig til den.
Pas på din hund

"Husk lovpligtigt hundetegn":http://www.proftag.com
"`

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner