Stem på Årets Dyreven

Igen i år kåre Dyrenes Beskyttelse årets dyreven. Læs hvem der er nomineret her.


[img:224327:300]
Nominerede til titlen som Årets Dyreven 2011

*Stephanie Egeriis*
Stephanie Egeriis har altid været tosset med dyr. Derfor lå det lige for at stifte foreningen Hjemløses hunde i Danmark. En forening der, som navnet antyder, har til formål at gøre livet nemmere og bedre for hjemløses og socialt udsattes hunde. Hvad der begyndte som et initiativ i forbindelse med vinterens kulde i 2010, har Stephanie Egeriis gjort permanent. Foreningen uddeler i dag foder, godbidder, halsbånd, liner, tyggeben, tæpper og presenninger til trængende hunde. Alene siden januar i år har foreningen hjulpet 675 hunde.
"Stem på Stephanie Egeriis her":http://aaretsdyreven.dk/Afstemning-201/&person_id=16

*Johnny Hansen*
Som berider er Johnny Hansen foregangsmand for at arbejde på hestenes præmisser. Han er god til at lære børn at behandle hestene ordentligt og er samtidig eksempel på, at man kan få heste frem i topkonkurrencer uden at anvende tvang.
"Stem på Johnny Hansen her":http://aaretsdyreven.dk/Afstemning-201/&person_id=14

*Charlotte Andersson*
Som stifter af og formand for foreningen Fair Dog arbejder Charlotte Andersson for, at alle hunde og hundeejere kan leve under fair og ligeværdige vilkår i Danmark, og for at alle hunde uanset race, herkomst og udseende har lige ret for loven.
"Stem på Charlotte Andersson her":http://aaretsdyreven.dk/Afstemning-201/&person_id=12

*Jan og Tine Thybo*
Jan og Tine Thybo producerer økologiske svin på deres gård vest for Skanderborg – altid med dyrevelfærd i højsædet. Med bare en enkelt medarbejder frembringer deres økologiske svineproduktion cirka 2.000 slagtesvin om året.
"Stem på Jan og Tine Thybo her":http://aaretsdyreven.dk/Afstemning-201/&person_id=13

*Fødevarestyrelsens Veterinærrejsehold*
Fødevarestyrelsens Veterinærrejsehold arbejder for at styrke produktionsdyrenes velfærd i Danmark. De har især fokus på håndtering af syge og tilskadekomne dyr i kvæg og svinebesætninger, et område hvor der er store problemer. Rejseholdet har lanceret begrebet ”rullepølsesøer” om søer, der opstaldes i alt for små båse.
"Stem på Fødevarestyrelsens Veterinærrejsehold her":http://aaretsdyreven.dk/Afstemning-201/&person_id=15

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner