PRESSEMEDDELELSE

Hjælp til de tyskere der holder ferie i Danmark med deres hund


`img:215644:300
`Antallet af tyske turister der holder ferie i Danmark, er atter opadgående, og alt tyder på, at det vil fortsætte sådan i de kommende år. En del af de tyske gæster medbringer deres hunde, og til dem er der nu hjælp at hente på en nystartet hjemmeside.
Oversigt over hundeskove m.m.
Hjemmesiden www.daenemarkmithund.de er gået i luften denne uge, og er ment som en kærlig håndsrækning til de mange tyske turister, der hvert år holder ferie i Danmark med deres hunde. Kvinden bag hjemmesiden, Line Ravn Allerslev, udtaler ”Jeg tænkte, at det som tysk turist måtte være rart at kunne få informationer på eget sprog om blandt andet de lovgivningsmæssige forhold, der gør sig gældende i forhold til hunde, og da jeg i forvejen har et dansk nyhedssite for hundeejere www.hundenyheder.dk var tanken om en ny hjemmeside ikke så fjern”. Det er dog ikke kun i forhold til det lovgivningsmæssige, der er hjælp at hente. Hjemmesiden indeholder også en oversigt over de mange danske hundeskove, så de tyske gæster nemt kan finde den nærmeste hundeskov og meget andet.

Kort info:
•Hjemmesiden www.daenemarkmithund.de gik i luften mandag d. 18. juli 2011
•Tyskerne har de senere år svigtet Danmark som feriedestination, men antallet af tyske feriegæster er opadgående i 2011 og foreløbige tal tyder på, at det også vil gøre sig gældende i 2012.
•I Tyskland er der ca. ligeså mange hunde, som der er indbyggere i Danmark (omkring 5 millioner).

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner