Shih Tzu sommertræf den 19 juni 2011

Sommeren 2010, holdte vi et hyggeligt Shih Tzu træf, for dem som vi kendte, og det gik rigtig godt, så der skulle da bare holdes et til, og tror nok at det bliver en tradition !


Læs her om en dejlig dag med Shih Tzu træf.
`img:211025:200`
Flere som vi ikke kendte, havde også interesse i dette.
For det er jo nok ikke en hund, som man ofte møder, og hvorfor gør man ikke det??

Er den ikke populær nok, eller kender folk den bare ikke. Det er en hund i mange forskellige forklædninger, i dens egen pels, og man har den, som man selv vil have den. Er den til udstillinger, skal den jo være langhåret, og der er masser af pelspleje, eller den kan være, af den lækre bamse / hvalpe klip, hvad der klæder den ganske godt.
`img:211026:200`
Men har man haft Shih Tzu, siger folk altid, at de aldrig skal have andre racer end denne hund, og der er altid plads til en Shih Tzu til, som sloganet er blevet til.
Så denne dag blev det til 21 stykker og der var både hvalpe og voksne, langhåret, hvalpe klippet, flerfarvet, og helfarvet.

Hyggeligt som folk kan komme lang vejs fra, som strakte sig fra Ålborg til Fredericia i Jylland og fra meget store strækninger på Sjælland, så racen er interessant.
Vi havde fået lov til at låne Hjortemosegård i Dalmose på Sjælland. Store udendørs arealer, som er indhegnet, og en dejlig Hunde svømmehal m.m.
`img:211027:200`
Vejret havde jo været noget af en gyser, da det skulle være udendørs, det ville jo være perfekt med tørvejr. Hele ugen havde det været meget blandet vejr. Morgenen startede med solskin, for at gå over i regn, og skummel mørk himmel. Men vores bønner var blevet hørt, og det blev til sol, og lidt blæst alligevel. Dejligt for alle, og ikke for koldt og ikke for varmt !

3 have pavilloner, blevet slået op, så der var både skygge og sol og læ. De tobenede havde medbragt frokost, efter eget valg, for vi havde også gril til rådighed.
Specielt inviteret var vores agility træner, som lavede lidt intro, til agility træning, for det kan racen nemlig godt finde ud af. Der blev også lagt spor ud, så vovse, kunne søge efter udlagte godbidder, og det lykkedes også.

Der er ingen tvivl om, at hvis man ønsker at træne med sin hund, kan den lære rigtig meget, og menneske/hund ,har det sjovt samtidig.
Lidt hundefremvisning for sjov, blev det også til. De tobenede skulle stemme på en tæve og en han, og den som fik flest stemmer vandt selvfølgelig, og en fin præmie var på højkant.

Der blev drukket the og kaffe, spist hjemmebag og hundeguffer var der selvfølgelig også. Alle hunde havde det ” næsten” også fint med hinanden, for der var nemlig en i løbetid, og hun var en bette en, og de havde også en han med, og han ville frygtelig gerne passe på hende, for det var nemlig hans kæreste, og ingen andres ☺ Men et sprøjt fra en flaske vand, kan gøre mirakler ☺
De tobenede fik hygge snakket og tror nok at det handlede mest om Shih Tzuér, og der er meget at snakke om, kosten, pelspleje, m.m.
`img:211028:200`
Men hundene nød det skam også. De var uden snor, og kunne bare løbe og være hund, for pladsen var stor, og hvilken hund nyder bare , at kunne være fri for snor og seler.
Så selv om ikke alle kendte hinanden, er vores opfattelse, at det var hyggeligt, at udveksle meninger om både det ene og andet.
Det skal vi jo så selvfølge også holde til næste år, og jeg ved allerede nu, at der vil komme flere, for vi havde lige ramt en dato, med fødselsdage, og ferie, og weekend arbejde !

*Så kære Shih Tzu folk*

Tak for en super dejlig dag, til dem som havde mod på at være med.
Og vejret blev jo bare lige ønsketænkning alligevel !
Og vi kom hjem med 4 flade hunde, som faktisk gik i deres hundeseng med det samme ☺
_Og forhåbentlig på gensyn i 2012_

"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

Husk at registrere din hund. "Klik her":http://www.hunderegister.dk/

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner