Hvad er en hundehandler ??

Der har været stillet spørgsmålstegn ved, hvad en hundehandler er. Læs her, hvordan Gipote.dk ser en hundehandler..


Vi får hver dag mange mails, folk spørger hvordan vi skelner mellem en hundehandler, hvalpefabrik og en alm. hunde opdrætter.

For Gipote.dk er man på ingen måde hundehandler eller hvalpe fabrik, hvis man har en kennel der sælger mange hvalpe hver år.

En kennel kan ganske udmærket sælge mange sunde hvalpe unden at man skal ind under betegnelsen "Hvalpefabrik"

En privat person kan på Gipote.dk også sælge flere hvalpe om året uden at man skal have vedhæftet "hundehandler" på sig.

Men hvad er så en Hundehandler/Hvalpefabrik ?

I vores øjne, er en hundehandler en, der sælger hunde uden at have de lovpligtige papirer og dokumenter i orden. Det er folk der køre til Polen eller andre steder, og henter hvalpe der er alt for unge til at blive taget fra deres mødre. Bare for at sælge dem.
Hundehandlere er i vores øjne, folk der sælger hunde, vel vidende om at de er syge, men er ligeglade for de er der bare for pengene.

Vi vil ikke have annoncer på siden fra disse folk, vi vil ikke have annoncer fra folk der ulovligt har fået klippet øre eller haler af deres hunde, fordi de så kan sælge dem til nogle der syntes at hunden ser "sej" ud.

En hundehandler er i vores øjne, en person der køber en hund, alene med det formål at sælge den videre !

Vi hilser annoncer velkommen, fra folk der har sunde og raske hvalpe, med eller uden stamtavle. Papirene skal naturligvis være i orden, og ikke mindst samvittigheden.

Er du i tvivl om hvad vi mener når vi skriver hundehandler og hvalpefabrik, så send os gerne en mail. Så skal vi forklare os lidt bedre.

Gipote.dk kan kontaktes på kontakt@gipote.dk

"Husk lovpligtigt hundetegn":http://www.proftag.com
"`

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner