At sælge sin hund

At sælge sin hund kan være svært, da mange hundeejere hurtigt bliver tæt knyttet til deres hund.

h1. At sælge sin hund


[img:192895:300]

At hunden bliver kaldt menneskets bedste ven, er ikke uden grund. En hund er som grundregel et meget lærenemt dyr, og bliver også hurtigt tæt knyttet til sine ejere.
Netop derfor skal man overveje det en ekstra gang, inden man beslutter sig for at sælge sin hund.
Hvorfor det ikke er at man ønsker at have sin hund mere, er det spørgsmålet der skal tages op til overvejelse. Inden den endelige beslutning om at sælge sin hund træffes, skal dette vurderes grundigt.
Hvis hunden er fint opdraget, hvorfor så sælge den? Der kan selvfølgelig spille andre ting ind, så som en flytning til et sted, hvor det ikke er tilladt at have hund.
At købe en voksen hund kan i mange tilfælde komme køberen til gode, da den hund køberen vil modtage formegentlig allerede er opdraget.
Der er til gengæld også nogle ulemper ved at købe en voksen hund. En voksen hund kan være svær at opdrage videre på, i modsætning til en hvalp, som kan opdrages til værende den ønskede hund helt fra bunden.
Ydermere vil en voksen hund ofte leve i kortere tid, end en hund der er købt som hvalp. Dette skyldes det faktum, at en gennemsnitlig hund lever omkring 10-12år.
Til sidst skal det nævnes at hund og ejer ofte har et meget tæt knyttet bånd, da den foregående ejer formodentlig har haft hunden siden den var hvalp. Et nyt tilholdssted kan derfor ofte være meget svært at vænne sig til som hund.
Netop derfor skal man overveje det en ekstra gang inden man beslutter at sælge sin hund. Dog skal det siges at hvis et eventuelt salg vil være til at være fordelagtigt for begge parter, skal man selvfølgelig sælge sin hund

Skriv en kommentar herunder

"[img:212125:200]()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner