At finde den rette familie til din hund

Hvis du har besluttet sig for at sælge din hund eller hvalpe, er der grundige overvejelser der skal gøres for at finde den rette familie.h1. At finde den rette familie til ens hund

`img:192894:300`
At skulle finde den rette familie blandt mennesker man ikke kender, kan være en vanskelig opgave.
Derfor vil samtaler med de mulige aftagere af ens hund være en oplagt mulighed. En
samtale med den nye familie kunne indeholde emner såsom; Pasning og pleje, samt opdragelse af hund. Hvis disse mennesker virker til at have interesse inden for disse emner, vil man med større sandsynlighed kunne pejle sig ind på, om netop de er den rette familie til at aftage ens hund.


Derudover kan det være en ganske god idé, at lade den nye familie komme på besøg. Således kan hund og de nye ejere kan få set hinanden ad. Dette kan især være en god idé ved afsætning af hvalpe. Der vil nemlig ganske hurtigt opstå en indikation om, hvorvidt den nye familie er den rette til netop denne hund.

Hvilken familie er den rette?


En anden væsentlig faktor at kigge på er, om den familie der skal aftage hunden har haft hund før, og i hvilket omfang de har haft tid til at kigge efter hunden.

`img:396757:300`

En hund kræver både omsorg og pleje, og derfor er det vigtigt at finde den helt rette familie. En hund kan hurtigt komme til at føle sig overset af sin nye familie, hvis ikke den får den rette behandling. Hver derfor omhyggelig med udvælgelsen af en ny familie, til netop din hund.
Til sidst er det vigtigt at finde ud af hvor den nye familie bor, da en stor hund ofte vil have svært ved at finde sig tilpas i en lille lejlighed, selvom dens nye familie er både sød og omsorgsfuld"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

Husk at registrere din hund. "Klik her":http://www.hunderegister.dk/

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner