ALPI sikrer mad til nødlidende hunde

Speditionsvirksomhed fra Herning fragter gratis 16 ton foder til Spanien


 ALPI sikrer mad til nødlidende hunde


 


Speditionsvirksomhed fra Herning fragter gratis 16 ton foder til Spanien


 


- Vi er Spaniens-eksperter med daglige afgange til den Iberiske Halvø, så der var egentlig ikke så meget at betænke sig på.


 


Det siger Søren Præst, salgs- og marketingansvarlig i speditionsfirmaet ALPI med dansk hovedsæde i Herning. Virksomheden besluttede sig onsdag for, uden beregning, at fragte 30 paller med i alt 16 ton hundemad fra Danmark til Spanien, hvor det vinteren over skal gøre godt i maverne på hundredvis af sultne, herreløse hunde.


Beslutningen kommer, efter at foreningen Spanske Hunde - Animals in Need - i medierne havde efterlyst hjælp til at få den store mængde foder fragtet fra lageret i Brøndby til modtagerne i den sydspanske havneby Cadiz.


- Håndsrækningen fra ALPI er helt uvurderlig. Nu er vi sikre på, at maden når frem. På den måde er vi i fællesskab virkelig i stand til at gøre en forskel for et stort antal dyr, der ellers var gået en hård vinter i møde, siger Lars Madsen fra Spanske Hunde.


Organisationen Dyrenes SOS har fået foderet doneret af Dechra og har videregivet den tontunge portion hundemad til foreningen Spanske Hunde – Animals in Need. Efter nødråbet har foreningen modtaget flere pengegaver, øremærket transporten til Spanien. Men da transporten nu via ALPI er på plads, bruges pengene til andre gode formål.


- Donationen er et kæmpe skulderklap til os og kvittering for, at vi nytter noget og handler dyreetisk korrekt, siger Lars Madsen.


For transportvirksomheden i Herning er der tale om en usædvanlig men tilfredsstillende transport.


- Jeg tror, mange har et blødt punkt, når det kommer til dyr i nød. Her i virksomheden var der i alt fald blandt kollegerne udbredt tilfredshed med, at vi bruger tid og ressourcer på at fragte hundemaden til Spanien, siger Søren Præst.


Foderet vil ende på to internater - ACE i Cala de Mijas og AIN i Cadiz - og vil sikre vinteren for cirka 1200 hunde.
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

Husk at registrere din hund. "Klik her":http://www.hunderegister.dk/

"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner