En eftermiddag i Næstved, på Axeltorv og Næstved City forening, og D.R.U.

Læs beretningen fra en Gipote brugere der var med..


En eftermiddag i Næstved, på Axeltorv og Næstved City forening, og D.R.U.


 


Kun specielt inviterede hunde, var indbudt, til repræsentation og fremvisning.


Vi var en af dem, med racen Shih Tzu.


Tja,,,, hvorfor ikke, hundene har jo godt af det, og de bliver nogle andre hunde, end derhjemme.


Nye indtryk, og mange dufte.


Og vi har ferie, så der var tid til at komme, så vi takkede ja, og jeg vidste at der skulle ordnes hunde.


Stor badedag, for 2 af dem, og friseres, og en sløjfe i dutten.


Men ak, vågnede op til en ordentlig gang regn, men nu var det så bare at gå til den.


Men inden at vi kom ud af døren, var det da heldigvis klaret op i vejret, og solen skinnede, så det blev atter en sommerdag, og HVAD MERE KAN MAN ØNSKE SIG, TIL ET UDENDØRS ARRANGEMENT, når man har langhårede hunde, godt med pels.


Vi ankom til pladsen, og der var mange sommer glade mennesker, og turister.


D.R.U. havde opstillet en lille ring, så man kunne præsentere sin race i ringen, og publikum kunne stå og kikke på, udenfor ringen.


Alle hunderacer, meget blandet var samlet, og der var samlet forskellige racer. Gravhunde, Beagler, Griffoner, Golden Retriver, Labrador,Chihuahua,Mops, Puddel, som ikke var der og Cavalier King Charles Spaniel, og Shih Tzu, og endnu flere racer.


Vi skulle gå i ring, som var det til en udstilling, og der var flere, som havde mere end en hund med, og naturligvis, da der er flere forskellige racer med blandet farver. Bagefter blev de en ad gangen kaldt ind  på midten, for at blive repræsenteret af en dommer fra DRU.Dommeren havde forberedt sig godt på alle racer, og fik fortalt lidt om hver race, hvad der var meget interessant. Hvor racen kom fra, hvad man brugte den til og hvem har nogensinde tænkt på at en Pudelhund, er en brugshund?? som bliver brugt til jagt, og enhver kvast på en Pudelhund har en praktisk betydning !


Bagefter blev publikum, lukket ind i ringen, og de fik lov til at spørge og røre ved hundene, under opsyn. Og hvilken hund kan ikke lide at blive klappet og aet 50 gange og få at vide, den er vel nok sød, og den har en rød sløjfe i håret, og en lille pige gik og delte hund godbidder ud, sød tanke…, og de var hensynsfulde, tråde dem ikke på poterne, eller andet som kunne gøre ondt. Mao fik vand af en fra publikum, af en lille lyserød skål, da hun gik rundt med en lille hvalp, af samme race, og en tæve, så selvfølge skulle skålen være lyserød.


John var placeret på sidelinjen, udenfor ringen for at tage billeder. Sad med de to af vores hunde, og han blev nok bombarderet af folk som havde masser af spørgsmål, og børn som kælede med hundene, og igen hvor er det dejligt at være hund, når der er så mange hænder…..


Dagen gik rigtig godt, dejligt vejr, masser af søde mennesker, som kan li ´hunde, en god stemning, og ingen hundeslagsmål.


Tak for en dejlig dag, og fordi at vi måtte være med, og det var dejligt, at kunne prøve en ”anderledes udstilling ”


Hilsen Lise Petersen


 

"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner