Hundens Tarv PRÆSENTERER.... Dog Camp 2010

En hel weekend med sjov og lærerig underholdning...
Hundens Tarv PRÆSENTERER.... Dog Camp 2010


En hel weekend med sjov og lærerig underholdning for hele familien med hunde, børn og voksne. Det sker fra den 8. juli til den 11. juli. på Grønnehave Strand Camping ved Nyborg.


Hvad er Dog-Camp?
Dog-Camp er masser af aktiviteter for alle i hundefamilien: Agility, lydighed, klikkertræning, hundesjov, opvisninger, rally, foredrag, konkurrencer, gåture, hyggeaftener med fællesspisning og meget meget mere.


Det foregår på Grønnehave Strand Camping ved Nyborg.


Læs en deltagers personlige beretning fra sidste års Dog-Camp Her...


Læs også foreningsformandens beretning Her...


Besøg også fotogalleriet Her... hvor du kan se en masse dejlige billeder fra sidste års Dog Camp.

Program
Torsdag (Pladsen åbner kl. 13): Ankomst og indkvartering. "get together" om eftermiddagen, hvor vi lærer hinanden og hundene at kende. Efter fællesspisning er der introduktionsmøde, hvor vi hører mere om Dog-Camp og Hundens Tarv. Hvis der er stemning for det slutter med fælles aftentur sammen med hundene.


Fredag Efter morgenmaden går vi i gang med "For sjov" kurus og "Rally-a", præsenteret af Dorte Nielsen og Helene Bolander (Hundens Tarv, Hjørring). Løbende dagen igennem små sjove konkurrencer. Besøg "Alt om hund" teltet hvor du kan møde hundemassør, hundefrisør eller få et godt tip om adfærd og meget andet. Eller hvad med at lade vovse besøge "Aktivitetshjørnet", som er fyldt med inspiration til sjove motivationslege for hunden. Efter fællesspisning sidder "De kloge hoveder" klar til en snak om sundhed, adfærd og træning med mere.


Lørdag: Står den på "Hundesjov", præsenteret af Erling Nielsen (Slagelse DCH). Vi starter "Klikkerkursus" præsenteret af Lillian Sirak (Dansk Hundecenter) og det bliver tid til "Agility". Også i dag kan man besøge "Alt om hund" teltet og "Aktivitetshjørnet". Vi slutter dagen ved fællesgrillen, hvor vi spiser og hygger sammen.


Søndag: Fortsætter vi "Klikkerkursus" med Lillian Sirak frem til frokost, hvor vi slutter af.


Skiftende aktiviteter alle dage: Snusekonkurrence. Test din hundeviden. Boderne åbne for salg og information. Sjove konkurrencer: Sporgang, men du får bind for øjnene. Ringridning uden hest, men med din hund i line. Sækkevæddeløb med din hund i line? Eller kan du lægge en poteforbinding?


* Programmet med forbehold for ændringer. *


Pris for deltagelse
Pris (excl. forplejning og overnatning) pr. person for deltagelse i Dog-Camp: kr. 300,- for voksne og kr. 150,- for born. Hunde deltager gratis. Deltagergebyret dækker deltagelse i alle aktiviteter på camp'en, alle dage. Der sælges ikke endagsbilletter.

Bemærk: Sidste frist for tilmelding er onsdag den 23. juni 2010.


Der bliver arrangeret fælles spisning i samlingsteltet morgen, middag og aften. Priserne er endnu ikke fastsat, men de bliver på et niveau, hvor alle kan være med...


Deltagerne arrangerer selv overnatning ved henvendlese til campingpladsen.


 


Yderligere information, tilmelding med mere:

Telefon: 6070 4152

e-mail: info@hundenstarv.dk


Den 8. marts bliver der også åbnet for tilmelding via Hundens Tarv's Webshop.


Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Pladsen åbner torsdag den 8. juli kl. 13, og vi slutter søndag den 11. august kl. 13.
Overnatning
Grønnehave Strand Camping

Regstrupvej 83 · 5800 Nyborg

Tlf.+45 6536 1550 · Fax.+45 6536 1235 · info@gronnehave.dk


Grønnehave Strand Camping tilbyder pladser til telt eller campingvogn og der er et mindre antal campinghytter. Overnatning bookes direkte hos campingpladsen.


Klik ind på Grønnehave Strand Camping's hjemmeside Her...


Salgsboder eller udstilling
Har du en forretning og ønsker at udstille eller sælge dine produkter, er du velkommen med din bod. Det koster almindeligt deltagergebyr, kr. 300,-. De eneste krav er, at det skal være "noget med hunde", og der må ikke sælges produkter, eller leveres ydelser, som strider imod Hundens Tarv's dyreetiske grundlag. Kontakt Hundens Tarv for nærmere oplysninger (kontaktoplysninger: Klik Her...). Ønsker du at levere gratis ydelser eller produktrabatter til Dog-Camp'ens deltagere, taler vi naturligvis om prisen for at opstille boden.


 
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner