Tag en herreløs hund med til Danmark

En dansk forening skaffer adoptivfamilier til spanske hjemløse hunde. Man kan hjælpe ved at tage en hund med, næste gang man rejser til Danmark. Det koster ikke andet end en smule tid.


 SKREVET AF AF JETTE CHRISTIANSEN


 En dansk forening skaffer adoptivfamilier til spanske hjemløse hunde. Man kan hjælpe ved at tage en hund med, næste gang man rejser til Danmark. Det koster ikke andet end en smule tid.


Dagligt efterlades hunde ude på landet eller langs landevejene. Især efter ferier og helligdage finder mange mennesker ud af, at de alligevel ikke har lyst til at have husdyr, så de efterlader ganske enkelt dyret, hvorefter det må klare sig så godt, det nu kan. Kun de allerheldigste af disse dyr finder et nyt hjem eller bliver samlet op af hjælpere fra dyreværnsforeninger og -internater.

Internaterne forsøger dernæst at finde et egnet hjem til hundene, og her kommer den nystartede danske forening Spanskegadehunde.dk ind i billedet.


Trygge hjem i Danmark

”Jeg havde hørt om internaterne i Spanien, og sidste år havde jeg mulighed for at besøge dem for at se, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe. De havde allerede aftaler med foreninger i flere lande, der hjalp med at finde adoptivfamilier der. Der fandtes dog ingen sådan organisation i Danmark, så i december startede jeg Spanskegadehunde.dk”, fortæller Majken Frandsen.

Foreningen fokuserer på at finde gode og trygge hjem i Danmark, men har brug for hjælp med at få dyrene transporteret fra Málaga til Spanien.”Det koster ikke noget at hjælpe. Vi betaler flytransporten og kører desuden hunden til lufthavnen i Málaga. Det eneste, vi har brug for, er reservationsnummeret på flybilletten, så vi kan sørge for, at boksen kontrolleres og checkes ind. Når man lander i Danmark, bedes man så tage boksen med gennem tolden, hvorefter enten adoptivfamilien eller én af foreningens hjælpere tager imod”, forklarer hun.nternater i Benalmádena og Marbella

Spanskegadehunde.dk samarbejder med et internat i Benalmádena Pueblo, der som regel passer mellem 40 og 60 hunde, og Triple A i Marbella, der normalt har omkring 300 hunde og 160 katte. Begge steder drives med hjælp fra sponsorater og donationer samt takket være frivillige hjælpere. De modtager gerne brugte ting til dyrene som kurve, tæpper, legetøj, foder m.m. ”Har man lyst til at donere penge til internaterne, kan man gøre det via et medlemskab på 20 euro om året i Spanskegadehunde.dk”, slutter Majken Frandsen.For mere information om donationer og foreningens aktuelle behov for transport bedes man gå ind på www.spanskegadehunde.dk.


Se mere på www.ladanesa.com/component/content/article/45-ovrigt/2644-tag-en-herrelos-hund-med-til-danmark 
"[img:212125:200]()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner