Politi om Angel, fundet i Kanalen: "Smid den ud !"

Chihuahuaen Angel blev forskrækket på en gåtur og løb væk 28/09-09. Der blev sat en stor efterlysning igang, med posters op over hele Islands Brygge, hvor hun forsvandt fra, og politiet og div. hundeinternater og dyrlæger blev informeret. Angel VAR


  D.29/09-09 bliver ejer kontaktet af en dame, der har set lille Angels livløse krop i en kanal ved DR-Byen. Hun fortalte også, at der havde været en masse mennesker, der havde set hende, men ingen turde tage hende op (?!) - der var blevet ringet til mange myndigheder. Men hvilke, vidste hun ikke.
Ejeren fortæller:"Min mor og jeg tog personligt ned og ledte hele kanalen GRUNDIGT efter, da den ikke går ud i nogen sø eller havet, måtte hun stadig være deri hvis hun IKKE var blevet hentet. Vi så ingen spor af Angel og begyndte så at ringe til dvs. myndigheder som falck, politiet, tekniskforvaltning, viceværter for bygningerne omkring kanalen, osv. Men ingen havde hende eller bare hørt noget. Jeg sidder nu tilbage med en vred og ked af det fornemmelse i maven. Hvor er min lille pige dog henne i verden?? Jeg vidste hun VAR hentet op af kanalen, men hvem havde hende??? Hvorfor tjekker folk ikke hendes chip, om det så er myndigheder eller private der har taget hende op? Hvorfor er jeg ikke blevet kontaktet endnu? "D.30/09-09 bliver Angel fundet i kanalen af de folk, der holder kanalen ren. De tager billeder af lille Angel og ringer til politiet i TÅRNBY, som fortæller dem, de skal gøre med lille Angel, som de plejer at gøre med affald - SMIDE HENDE UD.

Det har de så desværre lyttet til og gjort ! R.I.P lille Angel ♥ 

----------------------------
Skrevet af Tina Holm

"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner