Det lykkes altid at finde nye hjem

Dyreværnet skriver om samarbejde med Gipote.dk


Det lykkes altid at finde nye hjem


 


På Dyreværnets internat i Rødovre står jævnligt hunde og katte, der behøver lidt ekstra hjælp for at finde den helt rigtige familie. Det kan være katte, der har lidt flere år på bagen end de andre eller har små skavanker, eller det kan være hunde, der kræver lidt ekstra af sine nye ejere.


I den slags situationer kan gode råd være dyre, og da internatets politik er ’no kill’ (ingen dyr aflives, med mindre de er alvorligt syge), kan det være lidt af en opgave at fremskaffe lige netop de mennesker, der kan give hunden eller katten det liv, som den fortjener.


 


Men her har gipote.dk og kattepote.dk efterhånden ikke så få gange vist sig at være guld værd. Vi har nemlig lagt annoncer med dyrene ind på siderne, og så er det alligevel lykkedes at finde den helt rigtige familie. På den måde har vi fundet den helt rigtige, erfarne ejer til en ung rottweilertæve, som på rund af usikkerhed og en tragisk start på livet ikke var den nemmeste hund at finde et hjem til. Og vi har fundet en dejlig, rolig, men dog aktiv familie til den meget stressede og energiske gordon setter (jagthund), som på grund af sit aktivitetsniveau og følsomme temperament krævede noget helt specielt af sine nye ejere. Også flere ældre katte eller katte, der kun kunne formidles som par, har fundet deres nye gode og blivende hjem på kattepote.dk.


 


Selv om det umiddelbart har set sort ud for de stakkels dyr, er det hver gang lykkedes at få kontakt til de rigtige mennesker med hjertet på rette sted. Det er vi i Dyreværnet dybt taknemmelige for, og vi sender en kæmpe tak til folkene bag gipote.dk og kattepote.dk. Samtidig krydser vi fingre for, at også de næste dyr, som får lidt ekstra hjælp via disse sider, vil finde deres nye og helt rigtige familier her og få de gode liv, som de fortjener.


 


 


Mange hilsener og stor tak


 


Sanne Rosbøg, formand, Dyreværnet

"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner