Hvalpe-tyv efterlod hundemor i skov

Den franske bulldog Betzy blev stjålet i tirsdags sammen med hendes syv små hvalpe. Nu er hun fundet, men endnu er der ingen spor af hvalpene


Lørdag aften fandt forbipasserende en fransk bulldog bundet med en 30 centimeter lang snor til et træ ved Tingskoven i Randers.


Hunden viste sig at være Betzy, der sammen med sine syv små hvalpe, der lige havde fået øjne, var blevet stjålet under et indbrud i ejeren Kirsten Eriksens hjem i tirsdags.


Endnu er hvalpene endnu ikke fundet, men Østjyllands Politi er på sagen.


Forladt i halvanden time

Selvom man skulle tro, at Betzy var lykkelig for at blive fundet efter at have været forladt, var det ikke nogen glad hund, der bød de forbipasserende velkommen.


- Hun var meget aggressiv. Det er selvfølgelig fordi, hun var dybt stresset og frustreret over hele situationen, fortæller Kirsten Eriksen til ekstrabladet.dk, og fortæller, at Betzy kan have stået i den meget korte snor ved træet i op til halvanden time.


Det er intet under, at Betzy ikke var i godt humør. Udover at skulle forholde sig til at være kidnappet og senere forladt - og ikke mindst skilt fra sine hvalpe - skulle den unge mor nemlig også klare sig med en stor mængde mælk, som hun ikke kunne komme af med.


Plejemor for pudler

Den byrde er der dog kommet en lykkelig løsning på. Kort efter Betzy blev fundet, fik Kirsten Eriksen et opkald fra Fyn, hvor fem puddelhvalpe havde en mor, der ikke kunne producere mælk. Disse puddelhvalpe ligger derfor lige nu og mæsker sig ved den franske bulldog.


Imens efterlyses Betzys egne hvalpe stadig på aktivedyrevenner.dk, og Kirsten Eriksen håber, at de bliver fundet, inden de er gamle nok til, at tyven kan forsøge at sælge hundene, der vurderes til at kunne indbringe mellem 6000 og 10.000 kroner hver.


Artikel er fra eb.dk
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner