Foxterrier skambidt af kamphund

Endnu en kamphund er gået til angreb, denne gang på en foxterrier i Fuglebjerg, der blev skambidt.


 Den niårige foxterrier Rollo er et levende mirakel. Det påstår hans dyrlæge i hvert fald. På et år er foxterrien blevet overfaldet to gange af naboens kamphund, skriver Sjællandske. Første gang resulterede angrebet i en 25 cm lang flænge fra nakke over ryggen og om på maven. For en uge siden blev Rollos hals flænset halvt over i en 12 cm lang og to cm dyb flænge.


Ejeren, Frank Jensen, fra Fuglebjerg har meldt begge overfald til politiet og håber nu på, at myndighederne vil kræve kamphunden aflivet.


Sidste søndag gik det galt, da Frank Jensen ville lufte Rollo hen på eftermiddagen..


- Jeg opdagede ikke angrebet, før den havde hugget sig fast i nakken på hunden. Den ruskede Rollo omkring i luften i godt tre minutter. Jeg kunne intet gøre, siger Frank Jensen.


- Først da nogle tililende fik kaldt på ejeren, der var hjemme hos sig selv, lykkedes det ham at få hunden til at give slip. Så gik han bare og sagde, at han nok hellere måtte tage sin hund med ind, siger Frank Jensen til Sjællandske.


Som lovgivningen ser ud i øjeblikket, har myndighederne ikke mulighed for at kræve kamphunden aflivet på baggrund af det, der er sket. Ejeren slipper med en bøde


(Foto: Polfoto)
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner