Sally er Østjyllands sødeste hund

Få stemmer ud af flere tusinde skilte hundene i top tre i afstemningen om Østjyllands sødeste hund. Vinderen blev gadekrydset Sally.


 Der var tale om en gyserafslutning, der var et amerikansk præsidentvalg værdig, da Århus Stiftstidendes og TV2 Østjyllands konkurrence om Østjyllands sødeste hund blev afsluttet tirsdag eftermiddag.Efter flere hundredetusinde sidevisninger og mere end 2000 sms-stemmer kunne gadekrydset Sally lade sig hylde som vinder af den ærefulde titel direkte i TV2s Middagsmagasinet.Men det var en ekstremt tæt afgørelse. Der blev stemt til sidste sekund, og da afstemningen lukkede, var det kun tre stemmer, som skilte Sally fra cockerspanielen Kawa på andenpladsen.


 


 


God blanding af store hunde


Sallys ejer Maja Kilsgaard er meget glad for nu at kunne prale af at være indehaver af Østjyllands sødeste hund.»Det er da super dejligt. Jeg har hele tiden synes, at Sally er den sødeste, men jeg er meget stolt over, at der er andre, som synes det,« siger Maja Kilsgaard.Sally er en krydsning mellem en rottweiler og en schæfer, og ifølge Maja Kilsgaard noget helt særligt.»Vi har tidligere haft både en schæfer og en rottweiler, og dem har vi været rigtig glade for begge to. Så da vi skulle have en ny, valgte vi en blanding. Og det har vi bestemt ikke fortrudt«, siger Maja Kilsgaard.


Vennerne kæmpede for Sally


Efter at have tilmeldt Sally til konkurrencen fik Maja Kilsgaard og hendes lillebror aktiveret det meste af vennekredsen, så Sally kunne få opbakning i konkurrencen.»Vi sendte en sms-besked ud til alle vores venner med en opfordring om at stemme på Sally, og vi fik også lavet en facebook profil. Så det har virkelig været et projekt for hele familien, og heldigvis viste det sig at være nok til sejren,« siger Maja Kilsgaard, der ud over æren kan se frem til tre måneders hundefoder.Den 12 uger gamle sejrherre tog al virakken med journalister, fotografer og tv-optræden i stiv pote og lod sig ikke mærke med, at den nu bærer rundt på så fornem en titel.»Til gengæld er hun meget træt. Hun har stort set sovet, siden vi kom hjem. Men det er jo heller ikke hver dag, man får lov at være tv-stjerne,« siger Maja Kilsgaard.


 


 


Af Jan Schouby, Stiften.dk
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner