Her er førstehvalpen Bo

En hundehvalp har lækket - men det er ingen ulykke denne gang


 Det plejer ikke at være så godt, når en hundehvalp lækker.


Men i tilfældet Bo er lækken af den mere lækre slags.


Bo er den ny amerikanske førstehund. Omsider har Barack Obama kunnet indfri valgløftet til døtrene Malia og Sasha, som i hans takketale ved valget i november fik blæst ud over alverden, at der skulle en hundehvalp med, når de flyttede ind i Det Hvide Hus.


Ikke fra et internat

Helt sådan blev det ikke, for det har taget tid at finde den hund, som Obama-familien skulle have. Dels har valget af hunderace været vigtig, fordi den ældste datter, Malia, er allergiker, så hunden skulle være mindst muligt generende for hende. Og så var det meningen, at hunden skulle hentes på et internat.


Det første lykkedes med valget af den nu seks måneder gamle portugisiske vandhund, som har fået navnet Bo.


Men ligefrem et internat kommer hvalpen ikke fra. Nok har den ifølge Los Angeles Times haft et hjem allerede i sit unge liv, men da denne familie ikke kunne beholde den, formidlede den mindst internat-agtige mellemmand, som USA formentlig kan opvise, hunden til Obama: Kongressens mest prominente medlem, senator Edward Kennedy, som er den stolte ejer at hele tre portugisiske vandhunde.


Opkaldt efter kat og morfar

Los Angels Times noterer loyalt, at det var konkurrenterne på Washington Post, som fik nyheden om hunden. Men gør så et nummer ud af, at avisen selv var først med nyheden om, at vovse kommer til at hedde Bo. Avisen noterer, at navnet er valgt, fordi pigernes kusine har en kat, som hedder Bo, og fordi pigernes afdøde morfar lød kælenavnet Didley (som rock-legenden Bo Didley).


Meningen var, at nyheden om den nye hund skulle blæses ud i morgen tirsdag, men nu er den altså lækket - og folkeeje i hele verden.


Her kan man se, hvordan en portugisisk vandhund boltrer sig - og høre det verdensberømte valgløfte én gang til.


Artikel er fra eb.dk

 
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner