Hund overlevede fire måneder på øde ø

Gennem fire måneder levede en hund som en sand Robinson Crusoe efter at være faldet over bord på et skib og padlet ind til kysten på en øde ø.


 En sejltur med sine ejere ud for den australske østkyst endte dramatisk for hunden Sophie Tucker.Da båden pludselig hvirvledes ind i et stormfuldt område, blev Sophie Tucker vasket over bord og efter at have søgt forgæves efter hende, måtte David og Jan Griffith opgive håbet om at finde deres hund.Ulykkelige over hundens druknedød sejlede parret hjem, men hvad de ikke vidste var, at Sophie Tucker langt fra var druknet. I stedet havde den tapre hund padlet sig knap 10 kilometer gennem hajfyldt farvand og ind til kysten på den ubeboede ø St. Bees Island, hvor hun gik i land.

Overlevede af koalabjørne

 


 


Her måtte Sophie Tucker omstille sig til det vilde liv, og gennem fire måneder overlevede hun ved at jage og spise babygeder og koalabjørne, indtil en familie tilfældigt fik øje på hende og slog alarm til et redningshold for vilde dyr.Samtidig havde David og Jan Griffith hørt om episoden, og kort efter var de atter genforenet med deres elskede hund. - Vi ville ønske hun kunne tale, så hun kunne fortælle om sine oplevelser, siger en lykkelig Jan Griffith til The Sun.
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner