Hundeleg socialt samvær i Fensmark

Ved stadion/hallen i Fensmark, Der mødes vi med små hunde (MAX. 8-10 kg.) hver søndag kl. 12 - kom og vær med..


 Ny hunde klub for små hunde


Charlotte som har stiftet klubben fortæller


"Jeg har oprettet en hundeklub kun for små hunde, da jeg startede op med min første dværggravhund og ville gå i hundeskoven for at socialisere ham, måtte jeg jo hurtigt erkende, at det simpelthen ikke gik.


Bobo - som han hedder - ville frygtelig gerne lege, men blev kanøflet gang på gang og da gravhunde jo er kendt for rygproblemer og da en stor hund i kådhed smed sine 45 kg. ovenpå ham, måtte jeg sige stop.


Vi fik så endnu en gravhund (denne gang en miniature) og det blev vi og Bobo meget glade for, men manglede stadig at kunne komme ud og løbe og lege og socialisere sig... Jeg talte på vores lange gåture med andre ejere til små hunde (som vi jo kastede os over for at hundene kunne "snakke" lidt) og de udtrykte det samme problem. Det er ALTID de små hunde som må fortrække....Nix tænkte jeg og gik så i gang med at oprette klubben "Hundeleg socialt samvær" KUN for SMÅ hunde... Vi er så heldige at have et grønt område her i byen, som er indhegnet og som bruges til lidt hundetræning og andet hundesamvær og der tænkte jeg vi kunne være...

 

Satte en dato ud i fremtiden (1. marts) og begyndte så ellers at invitere folk med små hunde til at komme og lege... Har lavet en gruppe på Facebook med billeder og video'er - tjek den gerne ud.... søg på Hundeleg socialt samvær i Fensmark... og den dag i dag har vi en velfungerende klub, hvor indtil videre 19 hunde har været på besøg. Vi er stadig meget nye, men rygterne går og flere og flere dukker op.... Og vores hunde ELSKER det... og det gør vi andre også... Vi får kaffe og nogle gange lidt kage og snakken går også mellem os mennesker. Her er ingen skel - folk er lige - her er det hundene som er vores fællesnævner.

Dette skriv kan bruges til at hverve flere medlemmer til vores lokale klub, men kan også bruges til en ide for andre hundeejere i andre dele af landet.

 


"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner