Hundemishandling i Bagsværd

Station2-Efterlyst sætte iaftes fokus på en meget grov mishandlingssag, som Gladsaxe politi efterforsker i øjeblikket.En 20-25-årig mand er blevet afsløret og meldt til politiet, efter at han er blevet set mishandle en hund tæt ved Aldershvile Slotspavillion ved Bagsværd Sø.


Mandag d. 16. marts lidt over kl 13, så en tilfældigt forbipasserende en hund hænge i en gren tæt ved søen.


'Hunden hang lige nøjagtig så højt oppe, at den ikke kunne nå jorden. Og den hylede og kæmpede for sit liv, mens manden, der stod ved siden af kastede alt muligt efter den og tæskede den med en kæp - samtidig med at han stod og smågrinede og filmede mishandlingen på sin mobiltelefon'fortæller det 19-årige vidne.


Station2-Efterlyst redaktionen har mødt vidnet på gerningsstedet, og han er her en uge efter stadig rystet over det, han så. 'Sådan et menneske skal ikke have lov til at have dyr og han skal straffes, tilføjer han.


Det 19-årige vidne besluttede sig for at gå ca 30 meter væk fra hunden og begynde at filme det , den blev udsat for . De optagelser har politiet nu efterforsket på i en lille uge. Men det er ikke lykkedes dem at finde frem til gerningsmanden .


Derfor offentliggør politiet nu de voldsomme optagelser i Station2-Efterlyst.'Vi håber at nogen kan hjælpe os med at få anholdt manden, der stod bag den grove mishandling' - siger politikommissær Michael Sørensen fra Københavns Vestegns Politi i Gladsaxe.


'Hunden faldt til jorden, da den havde kæmpet så meget at grenen knækkede. Men jeg kunne ikke se om den bevægede sig. Jeg tror simpelthen den har fået så mange tæsk at den er død' slutter det 19-årige vidne.


 
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner