Hund fik skåret snuden af

En newfoundlænder fik torsdag aften skåret snuden af - den overlever, men ejerne er dybt rystede


Torsdag aften var dramatisk for Jane og Ole Danielsen. Og ikke mindst deres hund - den fandt de liggende i en blodpøl, med snuden skåret af.


Omkring klokken 20.00 var familiens hund, en stor newfoundlænder, løbet fra hjemmet og gået på opdagelse. Efter et par timer gik Jane på udkig efter hunden, det skriver Frederikssund Avis .


- Jeg fandt den liggende stærkt blødende fra snuden, fortæller Jane Danielsen.


- Vi tog den straks til dyrlægen, og hun mener, at der kan have været en kniv involveret, siger Jane Danielsen.


Dybt rystet

- Jeg er simpelthen dybt rystet ovenpå det her. Jeg flyttede i sin tid fra byen og herud for at få ro og fred, men jeg skal love for, at det er slut nu, siger Jane Danielsen til Frederiksund Avis.


Jane Danielsens mand, Ole Danielsen, oplyser, at man ikke kan bevise der har været en kniv involveret, men at hunden blev fundet langt fra hegn eller andre skarpe ting i området. Desuden er snittet meget rent, og det tyder ifølge dyrlægen på, at det er foretaget med en kniv.


Eventuelle vidner, der har set eller hørt noget i området omkring stisystemet ved Heimdalsvej i Frederikssund mellem klokken 20.30 og 22.00 torsdag aften, bedes henvende sig til Nordsjællands Politi på 47 31 14 48.


 


 
Den store newfoundlænder så noget modfalden ud efter den grimme oplevelse. (Foto: Frederikssund Avis) 


 


 


 


______
"`img:212125:200`()":http://www.proftag.com
"Husk hundetegnet klik her":http://www.proftag.com

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner