Hund reddet fra frossen sø

En stor hund måtte have brandvæsenets hjælp til at komme fri af isen på en lille sø i Kentucky, efter en mislykket springtur


En større redningsaktion reddede i går hunden Bears liv, da den var gået igennem isen på en lille sø ved Edenderry Drive i Fort Mitchell i Kentucky.

Ved 9.30-tiden var to store hunde - Bruno og Bear - gået sig en tur. På grund af de store snemasser, der i øjeblikket hærger store dele af USA, var hegnet omkring den gård, de bor på, brast sammen, og det var de to hunde ikke sene til at udnytte.

Springturen gik blandt andet en tur ud på den delvist frosne sø på nabogrunden. Og her faldt begge hunde igennem isen.

Bruno kom op ved egen hjælp, men Bear kunne ikke få fodfæste på den tynde is.

Nabo kunne ikke hjælpe
Heldigvis opfagede naboen den hårdt kæmpende, men udmattede hund, og forsøgte at redde den i land via en lang stige. Men han måtte opgive og ringede til sidst efter det lokale brandvæsen - som dog måtte tilkalde yderligere forstærkning hos kollegerne i Crescent Springs. Her har man nemlig adgang til våddragter og gummibåde.

I sidste ende blev det brandmændene Wayne Keller på 39 år og 26-årige Jonathan Bendzlowicz, der blev dagens helte. Bendzlowicz lagde sin vægt på stigens fod, og Keller kravlede ud på isen. Her fik han hjulpet Bear op i sikkerhed.

- Da vi ankom, var hunden næsten helt under isen. Kun hovedet hvilede på isens overflade, forklarer Keller til NKY.com.

- Jeg skubbede ham bagi, og så kom han op. Han gjorde det meste af arbejdet selv: Der var bare nogen, der skulle vise ham, hvordan han kunne komme op.

Efter en tur hos dyrlægen blev Bear erklæret i fin stand. Og sandsynligvis en anelse klogere. Måske.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner