Hund vidnede i retssag

For første gang nogensinde har en hund vidnet i en retssag i Frankrig. Hunden Scooby var nemlig den eneste, der så sin ejer dø


Hunden Scooby skriver i den grad retshistorie. Det er nemlig første gang, at en hund er blevet indkaldt som vidne i en mordsag.

Ikke desto mindre blev Scooby kaldt ind i retten i Frankrig, hvor den skulle gøre rede for, hvad der skete forud for, at dens ejer blev fundet død i sin lejlighed, skriver Vi med Hund.

Ejeren blev fundet død i en lejlighed i Paris. Politiet mente i første omgang, at der var tale om selvmord, men det var familien uenig i. Eftersom Scooby var det eneste vidne, blev den kaldt ind som vidne i sagen.

Her skulle den i vidnesskranken, hvor den skulle præsenteres for en mistænkt i sagen. Hundens reaktion skulle her afsløre, om vidnet var i involveret i ejerens død. Hunden gøede af personen, og hermed skal dommeren nu afgøre, om det er et stort nok grundlag til at indlede en mordsag mod den mistænkte.

Dommeren har endnu ikke afgjort, om der skal indledes en retssag, men han roste detektivhunden for dens gode opførsel i retten.

Artikel fra eb.dk

"Husk lovpligtigt hundetegn":http://www.proftag.com
"`

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner