Chihuahua

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Chihuahua.

Chihuahua er kendt for, at være verdens mindste hund. 

Men at være lille betyder jo ikke nødvendigvis, at man ikke kan eje en verdens største personligheder - vel? 

Er du på udkig efter at købe en Chihuahua, så scroll ned på siden og se alle dem, der er til salg lige nu. 

Læs mere om racen Chihuahua.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Chichauchau, hund, 5 år

  Hei alle sammen vi har en lille chichauchau hanhund som vi tilbyder til parring, skriv PB så finder vi ud af noget. Vores hanhund har ikke prøvet at parre sig før, så det ville hjælpe hvis det er en t...

  Alder 5 år
  4295 Stenlille
  Image
  Chihuahua

  4 tæver og 1 han søger deres blivende hjem. De er født Lørdag d. 3.10.20. Det er muligt at følge dem tæt med billeder og video, samt er de slf tilset af dyrelægen og de har fået deres vaccine, ship...

  Alder 1 uge
  6430 Nordborg
  Image
  chihuahua, hvalpe, 1 uge , salgklar 28/5-21

  Disse to drenge skønheder søger ny familie, de er klar til at flytte hjemmefra ca d 28/5. De er passet efter alle kunstens regler, og er overdynget med kærlighed. De vil være chippet mm. Jeg er bestem...

  Alder 1 uge
  2730 Herlev
  Image
  Chihuahua

  3 små super kære chihuahua/papillion hvalpe søger deres blivende hjem som har tid og overskud til at give dem et godt liv. Moren er en sort papilion og faren en karamel farvet chihuahua. Hvalpene er...

  Alder 2 uger
  6200 Aabenraa
  Image
  Chihuahua, tæve, hvalp, 2 uger , salgsklar 18 maj tidligst, der er hun 8 uger

  Min Zoey pige fødte en lille pige D. 23/3 kl 12:33. Så hun er tidligst klar den 18 maj hvor hun bliver 8 uger, men om man først henter hende i weekenden er helt fint, det skal jo passe ind?? Hun får c...

  Alder 2 uger
  4913 Horslunde
  Image
  Chihuahua, hvalpe, 10 mdr.

  Hej jeg hedder Mikkel og er en Chihuahua. på kun 10 mdr, som søger en dejlig aktiv familie, gerne med børn helst over 10 år, der ville elske og stimulere mig, med gåture, leg og en masse kærlighed ??....

  Alder 10 mdr.
  2620 Albertslund
  Image
  Chihuahua, hanhund, 7 mdr. , salgsklar 2000

  Om ganske få måneder vil min smukke kærlige Anton være klar til parring Har stamtavle <b>Oplysninger:</b> Race: Chihuahua Alder: 7 mdr. Køn: Hanhund Salgsklar pr.: 2000

  Alder 7 mdr.
  3070 Snekkersten
  Image
  Chihuahua - langhåret , hvalpe, 1 uge , salgklar Uge 28-29

  vi venter hvalpe Vores skønne chihuahua par skal ha hvalpe i slutningen af Maj. ( forventer den sidste uge i Maj) De vil være klar til at flytte hjemmefra i uge 28-29. Alt efter hvornår de melder de...

  Alder 1 uge
  8600 Silkeborg

  Køb eller sælg en Chihuahua på Gipote.dk 

  Uanset om du gerne vil sælge eller købe en Chihuahua, så har vi på Gipote salgsannoncer til enhver smag. 

  Vi har lavet en undersøge om, hvad de fleste søger efter, når de er på jagt efter denne race: Chihuahua med stamtavle billigt til salg, Chihuahua dkk, mini Chihuahua, Teacup Chihuahua, Chihuahua hvalpe, Voksen Chihuahua, Chihuahua blandings hvalpe, Chihuahua blandet med Pomeranian, Papillon, Pekingeser og mops. 

  Er du en af dem der også søger efter en eller flere af ovenstående? Så er du havnet det rigtige sted. 

  Annoncerne på denne side rummer både hanner og tæver, langhåret Chihuahua og korthåret Chihuahua, voksne som hvalpe fra 2018, 2019, 2020 mv. i farverne sort, hvid, gul, grå, fawn, chokolade og rød.

  Sæt Chihuahua til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Det er gratis at oprette en salgsannonce på Gipote, uanset hvor du bor, og uanset om du ejer en kennel, er privat opdrætter eller af andre årsager er nødsaget til at skille dig af med din firbenende ven. 

  Du kan bruge linket ovenfor, og blive sendt videre til vores oprettelsesflow. Fik jeg nævnt, at det kun tager et par minutter er udfylde selve annoncen. 

  Det er helt op til dig selv, men du skal vide at du har mulighed for at købe ekstra marketing af din annonce, som vi kalder det. 

  Med andre ord, så kan vi booste din salgsannonce så den når ud til flere potentielle købere, og du vil dermed kunne fokusere mere på, blot at finde den rette ejer.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote har vi hunde til salg rundt omkring i hele Danmark og sikkert også nogle fra udlandet, fx Tyskland, Sverige eller Norge. 

  Hundene stammer fra private opdrættere, kenneler eller privatpersoner, som af forskellige grunde er nødt til at skille sig af med en enkelt hund. 

  Pas på, eller du risikerer at komme ud på en meget lang køretur! 

  Det er nemlig nemt at blive forelsket i denne race, og i og med at vi ikke kan garantere at alle salgsannoncerne er af hunde, som bor i din baghave, så kan en specifik Chihuahua med dens charme, nemt lokke dig ud på en længere tur, for at hente den hjem. 

  En del brugere oplever at tage denne tur med fornøjelse. 

  Det kan fx være at du bor i Sønderjylland og forventer at du max vil køre til midtjylland, men på grund af forelskelse lokker en Chihuahua dig til at køre til Nordjylland, Fyn, Sakskøbing, Midtsjælland eller København, fordi du bare er nødt til at eje den. 

   

  Før du køber en Chihuahua 

  Racen er meget populær blandt mange berømtheder. Men denne lille charmetrold, er meget mere end en taskehund. 

  Den har nemlig - på trods af dens størrelse - en kæmpe personlighed. Som du bør sætte dig godt ind i, inden du køber dig en. 

  Vi anbefaler faktisk, at du altid læser op på de racer som du finder interessante. Det er vigtigt fordi, at du skal finde ud af om du kan give netop den race et godt liv. Alle race har nogle særlige behov og kendetegn. 

  Dvs en aktiv hund, passer til en aktiv ejer, nogle hunde trives bedst med at være sammen med deres ejer, og derfor bør en person der arbejder 10 timer om dagen ikke eje sådan en hund mv. 

  For at hjælpe dig, med at finde frem til, om du og Chihuahua hunden er et match, har vi skrevet om den i vores store hundeleksikon lige her.