Oprettet 22. marts 2024

Chihuahua

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 9000 kr.
Race
Race
Chihuahua
Farve
Farve
Merle
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
22. marts 2024
Placering
Placering
5000 Odense C
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Hej,

Jeg står i den ekstremt triste situation, at jeg desværre ikke kan tåle min nye skønne hvalp på nu 11 uger.

Jeg hentede ham selv da han var 8 uger gammel og for hvalpens eget bedste, er jeg desværre nødt til at må af med ham hurtigst muligt igen, inden at han knytter sig for meget til mig (og jeg ham).

Skønlingen hedder Terry og han reagerer allerede når jeg kalder hans navn (såfremt den selektive hørelse vil det). Jeg har lært ham "sit" og vi er godt igang med renlighedstræningen, men det kan forventes at han nulstiller på den front, ved at ankomme i nye rammer, han er trods alt kun 11 uger gammel.

Terry er en blanding af en chihuahua & pomeranian på en 75/25 fordeling, hvor han har fået pomeraniaens pels. Den er super lækker & blød at røre ved og så har han en rigtig flot og unik "merle" pelsfarve.

Terry har et rigtig godt sind og er meget legesyg. Han er meget påpasselig med at hilse på folk (og kan stadig godt springe væk bare jeg går forbi ham), men han er blot de 11 uger gammel, så verdenen er fortsat stor og ny for ham. Jeg er selv igang med at træne ham i det socialisering, navnlig når vi er ude på gåtur, der får han hilst på de hunde vi må støde på.

Terry er burtrænet og elsker sit bur. Han sover natten ud hos mig uden der sker ulykker i buret. Jeg kan tilbyde at I kan få lov at få bur og madrassen inde i buret med, mod en merpris. Jeg kan varmt anbefale dette, da Terry er meget glad for sit bur.

Alle Terrys accessories kan tilkøbes mod en merpris á i alt: 1.250,-. Dette beløb dækker over; Bur, madras til bur, tæppe i bur, donutseng, trappe til sofa / seng, helt ny negleklipper, helt ny hvalpeshampoo, børste, helt ny tandbørste(til at sætte på fingeren) & tandpasta, pakke med 23 tisseunderlag (taget én enkelt derfra).

Terry har fået 2x vaccine og 2x ormekur samt er han chippet.

Terry bor i Odense og man er velkommen til at komme og hilse på ham for at se om man føler kemien er der.

PS. Depositum på 2.000,- ved reservation. Det gives ikke retur ved fortrydelse.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;