Oprettet 15. april 2024

Chihuahua, hvalpe, 3 uger , salgklar 20. maj

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 10.000. kr.
Placering
Placering
2680 Solrød Strand



Annoncebeskrivelse

Dansk, kærligt stueopdræt med masser af kys, kram og leg. Forældrene er 100% Chihuahua race uden stamtavle. Moderen er langhåret, faderen er korthåret, se sidste billeder af dem. 1 pige - Coco
2 dreng - Buller
3 dreng - Pepsi. De lækreste, sødeste og langhåret chihuahua hvalpe, der oplever hverdagens lyde, bliver socialiseret og pottetrænet, så de bedst muligt vil kunne passe godt ind i deres nye familie.
De er meget nysgerrige og glade for at lege med hinanden. De er født 21. marts. Hvalpene kan overtages fra ca den 16. maj. De forlader os først, når vi er sikker på, at de selv spiser. Hvalpene er chippet, vaccineret, fået ormekur, sundhedstjekket og registreret i dansk hunderegister.
Der medfølger en sundhedsbog fra dyrlægen, en lille kurv med tæppe og bamse der dufter af deres mor, hvalpefoder, godbidder og en købskontrakt. Moderen til hvalpene er patellafri og intet saksebid.
Dengang jeg jeg gik til hvalpetræning med moderen, sagde hundetræneren, at i hendes 10 år som hundetræner, var min chihuahua kun den 3. hun havde mødt med sådan et godt sind. Hundetræneren hedder “hundedamen”

depositum på 2500 for reservation af hvalp, der ikke returneres ved fortrydelse. hvalpene skal besøges mindst en gang før de forlader os. I er også velkommen til at komme og følge hvalpen løbende.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;