Oprettet 7. april 2024

Chihuahua, hanhund, hvalp, 4 uger , m. stamtavle, salgsklar 10/05/2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 13.000. kr.
Placering
Placering
4400 Kalundborg



Annoncebeskrivelse

Den 10 marts fødte vores skønne Bodil denne smukke dreng Emilio. Han er nu fire uger udvikler sig som han skal, og er blevet tilbudt fast føde. Og er opvokset i vores stue, sammen med hans mormor og 2 "tanter"
Han er lys cremefarvet, bliver langhåret. Og er allerede en nysgerrig lille fyr med masser af gåpå mod! (Bliver formentlig en fræk lille fyr)
Han er efter gode linjer med masser af pels. Og det forventer vi også han får :) ham forventes at få en slut vægt på ca 2,5 kg.
Mor vejer 2,4 og far 2,5. Han bliver stambogs ført i DDH (Den Danske Hundeforening)
Og er efter højt udstillede forældre. Begge med patella 00 attest.
Han vil selvfølgelig være registreret i Dansk hunde register, behandlet mod orm, bliver chippet og sundheds tjekket inden salg. Det vil være en klar fordel, hvis man har kendskab til racen.
Og måske i forvejen har en anden lille hund i hjemmet. Dette er dog absolut ikke et krav. Og jeg hjælper gerne med alle spørgsmål der måtte være. :). Der medfølger en dejlig hvalpepakke som vil indeholde et tæppe der dufter af mor mad til den første tid, legetøj, madskåle og en kurv. Vi ønsker kun seriøse henvendelser, prisen er fast og er ikke til forhandling. Ingen afdrag. Og vi forbeholder os retten til at vælge imellem samt afvise mulige købere, hvis ikke vi føler kemien/ det rette match er der. Sidste 2 billeder er mor (cremefarvet) og far (black tan).

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;