Karaktertræk for Finsk lapphund

Aktivitet
Daglig motion
 • Størrelse
  Størrelse
 • Pelspleje
  Pelspleje
 • Træning
  Førstegangsejer
 • Fældning
  Fælder
 • Gøen
  Gøer hunden
 • Børnevenlighed
  Børnevenlig
 • Lydighed
  Lydighed
 • Vagthund
  Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Finsk lapphunde, hund, 12 mdr.

  Hvalpe der er 8 uger d. 19 august 2024. Mor er ægte finsk lapphund og far er også spidshund m. Papirer. De er opdrættet i køkken og i tæt sammenhæng med familielivet. De får ormekur og chip mv. <b...

  Alder
  6780 Skærbæk
  Image
  Finsk lapphund

  Finsk lapphund, kuld fra 11.11.23 Enkelte ledige hvalpe, til gode familier. Opdrættet og stambogsført efter DKKS regler og etik. Sunde forældre med rigtig godt temperament.

  Alder 1 uge
  5600 Faaborg

  Finsk lapphund er en ælggammel race. Den har i århundreder hjulpet samerne i det nordlige skandinavien med deres renflokke. 

  Finsk lapphund var meget værdsat og helt uundværlige for deres ejere. Pga. den tætte kontakt med mennesket, er Finsk lapphund en meget udadvendt og venlig hund, der er loyal overfor alle familiemedlemmer. 

  Finsk lapphund er ikke mere en hyrdehund, men en selskabshund som er meget populær i Finland og begynder også at vinde indtog i andre lande. 

  Finsk lapphund er en meget venlig glad hund, der elsker selskab og børn. 

  Den er en selvstædig hund, der kræver noget tålmodighed i træningen af den. 

  Størrelse: Hanner: 49 cm Tæver: 44 cm 

  Pels: Dækples lang, lige og grov. Pelsen er kortere på hoved og forside af ben. Blød og tæt underuld. Pelsen er let at holde. 

  Farve: Alle farver er tilladt.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Finsk lapphund?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Finsk lapphund til salg

  Finsk lapphund kr.

  Finsk lapphund hvalpe

  Vi har to finsk lapphund tæver til salg. De blev født den 10.06. og er klar til at rejse hjemmefra i uge 32. Hvalpene er med Dkk stambog, de bliver vaccineret, chippet, samt sundhedstjekket. Hvalpe...

  Alder
  4684 Holmegaard

  Log ind for at kommentere
  7 kommentarer
  skrev d. 20-august-2009 #1

  Er der nogle kennler i DK hvor man kan få sådan en hund. eller evt. en sted i sverige?

  skrev d. 23-maj-2009 #2

  Har ledt stortset overalt på nettet, men uden held, er der nogle der kan fortælle mig hvor man kan købe denne fantastiske hund? Der er ingen annoncer nogle steder - eller også er det bare mig der er uheldig.

  skrev d. 31-marts-2009 #3

  hvondan reger den på katte?

  skrev d. 07-november-2008 #4

  smuk,skøn,livlig,livsglad og bare fantastisk, mere kan men ikke sige om den begagesyge og dejelige finskelapphund

  skrev d. 04-november-2008 #5

  Ok, mange tak ;D

  skrev d. 01-november-2008 #6

  Vores Finske lapphund er en utrolig glad og venlig hund,. Han er en meget social hund der er glad for alle, både børn, voksne og andre hunde, han elsker at få gæster, og mener afgjort at alle kommer for at kæle og snakke med ham. En lapphund er glad for at gå ture, men om det er små ture eller flere kilometer er ligegyldigt bare man er med. En lapphund elsker alle i familien, og som hyrdehund har man det bedst når der er samling på flokken, han er en lynende intelligent hund som elsker at træne og bruge hovedet. Nogle lapphunde elsker at bade, nogle dypper fusserne, og nogle kigger bare på. En lapphund er en pudsig størrelse som ikke bare blindt adlyder en, men er sommetider lidt sin egen, hvilket kun gør at vi elsker ham endnu mere. Man kan godt have en lapphund som første gangs hund, hvis man er villig til at sætte sig ind i racen, det eneste vi kan se som et problem er at, man aldrig vil komme til at få andre racer, og risikoen er også at man ender med at købe mere end en hund, vores nr. 2 flytter ind efter jul.

  skrev d. 23-oktober-2008 #7

  Er det en god hund til første hundeejere?? ..