Den Franske Bulldog er lille, men er med sin kraftige muskuløse krop meget robust. Racen har udover sin behagelige personlighed, en kort pels der er nem at holde. For at fange og fastholde din Franske Bulldogs interesse, er det en god ide at få træning til at virke som en leg, med masser af sjov og belønninger.

Scroll længere ned på siden for at blive klogere på den Franske Bulldogs sind, pleje og historie.

Karaktertræk for Fransk Bulldog

Aktivitet
Daglig motion
 • Størrelse
  Størrelse
 • Pelspleje
  Pelspleje
 • Træning
  Førstegangsejer
 • Fældning
  Fælder
 • Gøen
  Gøer hunden
 • Børnevenlighed
  Børnevenlig
 • Lydighed
  Lydighed
 • Vagthund
  Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Fransk bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar 1 aug

  Søde små tæver. Født naturligt, stueopdræt - render fri hele dagen. Bliver trænet med renlighed og lyde. Forældre uden allergi. Rejseklar 1 aug. Chippet, sundhedstjek, vaccine, ormekur. Der medfølger...

  Alder
  5400 Bogense
  Image
  Fransk bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar 13/7-2024

  Fransk bulldog født og opvokset i køkken-alrum og vant til børn, katte og andre hunde. De er passet med chip, vaccine, ormekure og sundhedsattest. Der medfølger desuden hvalpe pakke med mad til den fø...

  Alder
  5591 Gelsted

  Med de opretstående flagermusører og sit unikke udseende, har den Franske Bulldog en særlig appel. 

  Andre racer er uden tvivl mere glamourøse og prangende, når det kommer til udseende, men skønhed kommer som bekendt indefra.

  Hvad mange ser i den Franske Bulldog er de egenskaber, der gør denne race til en af ?? de bedste selskabshunde der findes i verden.


  Kort og godt om Fransk Bulldog


  • En vidunderlige følgesvende med en mild natur
  • Socialisering er et must for denne race, men med deres omgængelige personlighed er det som regel en fornøjelig opgave
  • Den er egenrådige og er ikke den ideelle race til at konkurrere i lydighed eller agility
  • Elsker at overdænge sin menneskefamilie med kærlighed

  • En Fransk Bulldog kan leve op til 14 år
  • Vejer 8-14 kilo
  • Er alt mellem 28 - 30 cm høj


  Fransk Bulldog sind

  Den franske bulldog er lille, men er med sin kraftige muskuløse krop meget robust. Racen har udover sin behagelige personlighed, en kort pels der er nem at holde. Den Franske Bulldog elsker at lege, men nyder også at tilbringe dagen på sofaen.

  Kombinationen af den legesyge og alligevel afslappede personlighed skal man have med i baghovedet, når man ønsker at opdrage og træne racen. Franske Bulldogs er intelligente, og træningen er nem, så længe du gør det til en leg og holder det sjovt. 

  De er egenrådige og er ikke den ideelle race til at konkurrere i lydighed eller agility, selv om nogle er lykkes med udfordringen. Denne egenrådige personlighed betyder også, at de besidder en stædig natur, og hvis de først beslutter at sætte hælene i, er der ikke noget der kan rokke dem.

  Den Franske Bulldog er en kærlig selskabshund, der trives med megen menneskelig kontakt. 

  Hvis du vil have en hund, der kan være alene i mange timer, eller opholde sig fortrinsvis udenfor, så er en Fransk Bulldog ikke racen for dig. 

  Dette er en hund, der nyder at overdænge sin menneskefamilie med kærlighed og nyder i ligeså høj grad at få den samme behandling retur. Racen går generelt godt i spænd med alle, herunder børn. 

  De kan imidlertid være territoriale og besidderiske omkring deres mennesker, især overfor andre hunde. 

  Socialisering er et must for denne race, men med deres omgængelige personlighed er det som regel en fornøjelig opgave. 

  Med en personlighed, der er både humoristisk og flabet, har den Franske Bulldog brug for at leve sammen med en person, der er konsekvent og samtidig tålmodig, som kan leve med alle de sjove indslag og karakteristika, der gør den Franske Bulldog både frustrerende og dejlig.

  Franske Bulldogs er fremragende vagthunde og vil advare deres mennesker hvis fremmede nærmer sig, men det er normalt ikke deres stil at give lyd uden årsag. De kan være beskyttende overfor deres hjem og familie, og nogle vil endda forsøge at forsvare begge med deres liv.

  Franske Bulldogs er vidunderlige følgesvende med en mild natur. Hvis du arbejder hjemme, er den Franske Bulldog glad for at ligge ved dine fødder hele dagen, eller følge dig fra værelse til værelse. 

  Folk, der elsker dem, beskriver dem som flabede klovne og kan ikke forestille sig livet uden dem. De er en konstant tilstedeværelse, og de vil elske dig med al den styrke der findes i deres små kroppe, hvilket igen og igen viser, at skønhed i sandhed kommer indefra.


  Hundens forhold til børn og andre kæledyr

  Dette er en klog, hengiven hund der ønsker og har brug for at være meget sammen med sin familie. Med en selvstændig tænkende og festlig personlighed, er den Franske Bulldog en god træningsmakker så længe det gøres på en positiv og sjov måde, med masser af belønning, ros og leg.

  Franske Bulldogs fungerer godt med børn. 

  Når det er sagt, bør ingen hund efterlades alene med et lille barn. Det er almindelig sund fornuft at overvåge og sørge for, at ingen af parterne driller eller på anden måde chikanerer hinanden.

  Hvis de er blevet godt socialiseret i løbet af hvalpealderen, kan Franske Bulldogs komme godt ud af det med andre hunde og katte. 

  Overdrevet forkælede Franske Bulldogs kan dog være jaloux over for andre hunde, især hvis de andre hunde får opmærksomhed fra den Franske Bulldogs egen familie.


  Det kræver en Fransk Bulldog af motion og stimulering

  Franske Bulldogs har ikke brug for en masse motion. De har ikke et stort energiniveau, selvom der altid er undtagelser, der bekræfter reglen. 

  For at undgå eller forebygge overvægt, er det vigtigt med daglige gåture eller fri leg. Mange Franske Bulldogs elsker at lege og bruger gerne en del af deres tid på forskellige sjove aktiviteter, men deres energiniveau er ikke så højt, at de har brug for en stor have eller lange gåture. 

  Racen kan være tilbøjelig til at få hedeslag, og bør derfor ikke motioneres i for varmt vejr. Begræns gåture og leg til den køligere morgen eller aften, hvis temperaturerne er høje.
   

  Sådan opdrager du din Franske Bulldog

  Når du skal træne den Franske Bulldog, så skal du huske, at selvom den er ret intelligent og ivrig efter at tilfredsstille, så er det også en selvstændig hund. 

  Det betyder at de kan være meget stædige. 

  Der findes mange forskellige træningsmetoder, der kan bruges med succes til denne race, så giv ikke op hvis der er noget der ikke fungere, men prøv i stedet at finde en alternative tilgang til det. 

  For at fange og fastholde din Franske Bulldogs interesse, er det en god ide at få træning til at virke som en leg, med masser af sjov og belønninger.

  Franske Bulldogs behøver ikke meget plads og fungerer derfor godt med at bo i lejligheder eller mindre boliger. 

  Et par 15 minutters gåture om dagen bør forhindre dem i at blive overvægtige. 

  Hold den Franske Bulldog i kølige, komfortable omgivelser. De kan nemt blive påvirkede af varmen og har brug for et klimatiseret miljø. 

  Dette er ikke en hund, der kan opholde sig udenfor uden opsyn på en varm dag.

  Foder til hunden

  Den franske bulldog kan have meget sart mave, og kan have tendens til opkast og dårlig mave. Det er derfor vigtigt at du vælger et foder af høj kvalitet til din hund. 

  Racen har også tilbøjelighed til at udvikle en foderrelateret allergi, som nogle gange kan undgås ved at vælge et kornfrit foder, og på den måde undgå lagermider. 

  Se vores vejledninger for at finde mere information om, hvordan du vælger det rette foder, fodring af din hvalp og fodring af din voksne hund.


  Kendte sygdomme hos Fransk Bulldog

  Ikke alle Franske Bulldogs får sygdomme, men det er vigtigt at være opmærksom, hvis du overvejer denne race. 

  Hvis du køber en hvalp, så find en ansvarlig opdrætter, der vil vise dig certifikater for sundheds undersøgelser foretaget på begge hvalpens forældre. 

  Certifikater for foretagne sundheds tests viser, at hunden er blevet testet og fundet fri for en konkret lidelse.

  Følgende genetiske sygdomsproblemer kan opstå hos Fransk Bulldog

  • Allergi
  • Dermadex (Hårsækmider)
  • Patella Luxation (Løse knæskaller)
  • Blød Gane, Ganespalte
  • Cherry Eye
  • Brachycefal Syndrom
  • Hofteleds Dysplasi
  • Hemivertebrae
  • Intervertebral Disc Disease (IVDD)
  • Von Willebrands (blødersygdom)


  Gennemsnitsalder for Fransk Bulldog

  Gennemsnitlig levealder for Fransk Bulldog er 11 til 14 år


  Hvordan ser Fransk Bulldog ud?

  Den Franske Bulldog har en kort, glat, blank og fin pels. Huden er løs og rynket, især på hovedet og skuldrene, og er blød af tekstur.

  Den Franske Bulldog fås I flere forskellige farver. 

  Der findes 3 godkendte farver: 

  • Fawn 
  • Brindle 
  • Broget

  Racen fås I andre farve varianter, men vær opmærksom på at disse farver genetisk kan være forbundet med en øget risiko for sygdomme, og lad dig ikke narre af at de annonceres som specielle, sjældne eller værdifulde. 

  Husk at du ikke nødvendigvis kan bestille en hvalp I en bestemt farve og køn. 

  Hav i stedet et åbent sind, og vælg en opdrætter du føler dig tryg ved. 

  En Fransk Bulldog er ca. 28 til 30 cm høj. Hanner vejer 10 til 14 kg og tæver 8 til 12 kg.


  Pleje af Fransk Bulldog

  Start træningen af soignering I en tidlig alder, og lær din hvalp at stå på et bord eller på gulvet for at gøre det til en mere behagelig oplevelse for jer begge. 

  Når du soignerer din Franske Bulldog, er det vigtigt at tage dig tid til at se efter sår, hudskrammer, bare pletter, ru eller skællende hud samt andre tegn på infektioner. 

  Pelsen på en Fransk Bulldog kræver ikke megen pleje, og kan klares med en lejlighedsvis børstning. De fælder middelmådigt.

  Du bør også jævnligt tjekke ører, øjne og tænder for udflåd eller dårlig lugt. Begge dele er tegn på at din Franske Bulldog måske har brug for at blive tilset af en dyrlæge.

  Rens ørerne jævnligt med en fugtig klud, og tør langs kanten med en vatrondel. Brug aldrig en vatpind inde I selve øret. 

  Hvis kanten af øret er tør, kan du komme en lille smule mineralsk olie (eks kokosolie) eller babyolie på. Denne olie kan også bruges på en tør næse.

  Franske Bulldogs slider ikke deres negle på naturlig vis, og det er derfor nødvendigt at klippe deres negle med jævne mellemrum. For lange negle kan resultere I at neglene revner eller splitter, som er yderst smertefuldt for hunden, og kan medføre infektioner.

  Hold ansigtets rynker rene og tørre for at undgå bakterielle infektioner. 

  Når du bader din hund, så tag dig god tid og sørg for at tørre huden imellem rynkerne grundigt. Bad din Franske Bulldog en gang om måneden eller efter behov, men husk at bruge en kvalitets shampoo beregnet til hunde, for at bevare de naturlige olier på hud og i pelsen.

  Franske Bulldogs er nemme at soignere, og med god træning og positive oplevelser igennem hvalpetiden, kan soignering være en god hyggestund for dig og din hund. Hvis du føler dig usikker eller utilpas med dele af soigneringen – eks negleklipning – så tag din hund til en professionel, der kan hjælpe dig (eks dyrlæge eller hundefrisør). 


  Historien om Fransk Bulldog

  Den Franske Bulldog har en lang forhistorie som selskabshund, men racen fungerede også som en fremragende rottejæger, men i dag anvendes racen som en fantastisk selskabs-, familie- og showhund.

  På trods af navnet menes racen oprindeligt at stamme fra England, og startede som en miniatureudgave af Bulldog´en. 

  Racen var meget populær blandt arbejderne i kniplingeindustrien i byen Nottingham, og da mange af disse arbejdere emigrerede til Frankrig i midten af det 19. århundrede for at forfølge muligheden for et bedre liv, medbragte de naturligvis deres små Bulldogs. 

  Den Franske Bulldog trivedes i Frankrig og Europa, og racens charme blev snart opdaget af amerikanerne også. 

  I USA så man den første Franske Bulldog på Westminster Kennel Club showet i 1896. 

  Racen fik hurtigt tilnavnet "Frenchie", og det er et kærligt øgenavn, der stadig hænger ved den dag i dag.


  Er du og den Fransk Bulldog et godt match?

  En Fransk Bulldog anbefales til ejere, som gider at investere deres kærlighed og engagement til den Fransk Bulldogs behov

  3 spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du vælger at anskaffe dig en Fransk Bulldog:

  1. Nyder du at få varmet dine fødder af din hund?

  2. Er du indstillet på at de Franske Bulldogs både savler, fiser og fælder?

  3. Nem træning? - så længe du gør det til en leg og holder det sjovt :-)


  Kan du svare ja til ovenstående, så kan du med god sandsynlighed skabe et dejligt liv for denne skønne selskabshund.


  Held og lykke!

  Copyright Gipote.dk - Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Fransk Bulldog?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Fransk Bulldog til salg

  Fransk Bulldog 12.000. kr.

  Fransk bulldog, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

  Hej jeg står inden situation og skulle af med min fransk bulldog pågrund af jeg er blevet syg han er ikke gratis men vi kan snakke om det når den rette familie er der. Billeder kan sende privat da jeg...

  Alder
  6430 Nordborg

  Fransk Bulldog 13.000. kr.

  Fransk bulldog, tæve, hvalp, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 18-7-2024

  fin lille tæve efter avls godkendte forældre, chip et sundheds. tjekket og vac. samt lidt mad til den første tid. <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  4990 Sakskøbing

  Fransk Bulldog 6.500. kr.

  Fransk bulldog gravhund , hund, 2 år

  Super sød hund og meget børne venlige. har brug for en have og lege i da der er krudt i ham men er jo ikke så gammel i nu er fra 08-01-23. Vi skal detsvære af med ham da vi skal flytte og der må han i...

  Alder
  6000 Kolding

  Fransk Bulldog 15.000. kr.

  Fransk Bulldog , hvalpe, 2 uger , salgklar 26/8

  Fransk bulldog/OEB hvalpe. Skønne hvalpe født d.26 juni, 2 tæver og 3 hanner. Hvalpene vokser selvfølgelig op inde med os og vores børn. De er klar til at flytte til kærlige og livslange hjem d. 21 au...

  Alder
  2950 Vedbæk

  Log ind for at kommentere
  25 kommentarer
  Betina Lau skrev d. 04-oktober-2019 #1

  De ser gode ud men lige nu har jeg en hund så jeg må vente for min hund kan ikke lige andre hund så det sver men jeg kigger marer

  skrev d. 21-oktober-2009 #2

  Racen er jo ikke specielt køn men fandens charmerende er den sku!!! :)

  skrev d. 13-oktober-2009 #3

  Hej Alle sammen Er der nogen der har erfaringer med at have en Fransk Bulldog i en lejlighed? Nu tænker jeg på om de gøer/hyler meget når de høre lyde fra opgangen osv. Håber i kan hjælpe. Mvh. Jerry

  skrev d. 26-september-2009 #4

  Hejsa.. Jeg er meget interesseret i at få mig en frensk bulldog, da fuldstændig er faldet for racen. Men jeg mangler lidt viden om hvordan en han ville reagere på at dele centrum med en hund mere, og en lidt større en af slagsen. Jeg har i forvejen en Rottweiler (hanhund), utrolig sød og god af sig, og super god med andre hunde og dyr i det hele taget. Men er der nogen der har erfaring med en Fransk bulldog og andre hunde, må i gerne lige vende tilbage :) På forhånd tak. Line

  skrev d. 16-september-2009 #5

  til cammilla petersen. så lige i ønskede jer eg fransk bulldog hvalp, vi har en som vi desvære ikke kan beholde, da vi har en fransk dreng i forvejen og han er for meget sin egen herre.. hun er ægte men uden papir. 5000-. fawn og 7 måneder. nannanadja@hotmail.com

  skrev d. 07-september-2009 #6

  Hej Alle Jeg er osse en heldig ejer af en 1½ år gammel buller han. Han har haft en hård medfart fra starten og er ikke tillidsfuld overfor fremmed mennesker, det er ikke hr og fru Hvem som helst der må hilse.. Man møder mange mennesker der har overskredet hans grænser men aldrig har jeg hørt ham knurre eller snappe efter nogen. Overfor dem han kender er han så kærlig og sød og han er uden tvivl familiens midtpunkt.. Han snorker og prutter helt ubeskriveligt meget og er stædig som bare pokker. Men han overgiver sig om aftenen hvor det bedste han ved er at ligge i ske ;O); Det er en race der uden tvivl er til at anbefalde Hilsen Karina

  skrev d. 27-juli-2009 #7

  Hej alle sammen. Jeg skal bruge lidt hjælp. Vi er et ungt par der hjertens gerne ville have en lille fransk bulldog tæve hjem i vores sofa. Men det er svært at finde en ordentlig kennel på sjælland og annoncerne på fx dba.dk er ikke altid ægte, er der nogen der har nogle gode erfaringer med en kennel på sjælland som de vil dele? håber i vil hjælpe. På forhånd tak.

  skrev d. 23-juli-2009 #8

  Hej. Vil i forslå at man køber denne race med stambog ? Og har den mange skavanker, så som sygdomme, hudmidder eller lign.

  skrev d. 20-juli-2009 #9

  Vi er de heldige ejer af to franske Oscar 7 år og Chalotte 2 år...Oscar er kærligt kaldt "Talebaneren" af vores nabo, han er lidt en bølle, men samtidig den kærligste over for gæster, og børn,Chralotte er total blid og blid...HUn kommer fra et hjem hvor der var flere >Engelske, så de kan udemærket sammen...Mettebull

  skrev d. 08-juli-2009 #10

  Hej Vi er et lykkeligt ejerpar af en 2 år gammel Engelsk Bulldog. Vi ville meget gerne have en lille Fransk Bulldog også - da vi tror den er ligeså dejlig som vores Monze. Er nogen herinde bekendt med om de har problemer sammen de to racer? De er jo egentlig i familie med hinanden. Og har en fransk bulldog tæve problemer med at føde?

  skrev d. 25-maj-2009 #11

  Hej alle hunde elskere. Vi har lige mistet vores elskede shæfer han på kun 5 år..... Tænkte om en fransk bulldog måske var noget for os, vi en aktiv familie som bor på landet. Er der nogen som har erfaring med hvordan de er at opdrage til at gå fridt uden at stikke af. Pia

  skrev d. 17-maj-2009 #12

  *Hej Allesammen* Jeg er en ung pige på 21 år, med et *Brændende ønske* om en lille fransk bulldog. Jeg bor sammen med min kæreste, og arbejder indtil udd.start. Mit/vores spørgsmål er om det kan lade sig gøre at at have hunden, kombineret med skole & job ???? Jeg ku aldrig drømme om at lade den alene i flere timer, men om det er muligt at den kan være alene indtil en af os kommer hjem.? vi vil gerne give den bedste tilværelse. Håber meget på svar fra jer. God Weekend.

  skrev d. 15-maj-2009 #13

  Hey Jeg har en fransk bulldog han, Blade, på lidt over 1 år. Han er så dejlig. Han elsker at gå tur i skoven og lege med andre hunde. Han har nogle rigtige gode legekammerater, som han ofte leger med. Jeg går meget op i at han ser andre hunde, og gøre hans liv lidt mere spændende end bare at være inde og ud at gå tur. Han er rigtig livlig og han elsker at putte og sove længe. Specielt om morgenen skal jeg ind og hente ham inde i sengen, for han står altså ikke selv op. Han tænker nok "Nu ligger jeg lige så godt og varmt, hvorfor henter hun mig, altså." Racen er rigtig dejlig, og jeg kan kun anbefale den til andre hundeelskere. Hilsen Melanie

  skrev d. 15-april-2009 #14

  Vi overvejer at købe en fransk bulldog, men er lidt bekymrede over at vi har hørt at de ofte har hudproblemer/hudmider og ikke kan gøre sig selv rene bagi Vi ved af erfaring at en opdrætter ikke altid vil fortælle dig sandheden, ikke fordi de lyver, men fordi deres kærlighed til racen, gør at de ikke kan se de store problemer i, f.eks at skulle give medicin eller rense/vaske hunden bagi et par gange om dagen Pia

  skrev d. 18-marts-2009 #15

  Det er da bare den sødeste hund :) Jeg har virkelig forelsket mig i denne race. Nu skal jeg bare lige have min mor over på den samme side :D

  skrev d. 21-januar-2009 #16

  Hej.. Vi har en fransk bulldog på 5 mdr og hun er bare skøn :) Rygtet om at ALLE franske bulldogs grynter passer bestemt ikke.. Vores Bella grynter kun lidt når vi leger, men ellers ikke.. Hun snorker en smule, men det er bare charmerende og kan sagtens sove for det. Det med at være hyperaktiv, ved jeg nu ikke helt.. Hvalpe er generelt aktive, men skal også siges at denne race også ELSKER at sove og putte :) Vil bestemt anbefale franske bulldogs.. :) De er skønne..

  skrev d. 20-januar-2009 #17

  hej alle bulldog ejere vi er at par som aldrig har haft hund før, vi vil gerne have en fransk bulldog, da vi har hørt hvor dejlig og nem den er at have. vi er dog ikke hjemme fra 8-16 hver dag, kan dette være et problem? og vænner man sig til dens snorken ?

  skrev d. 11-januar-2009 #18

  vi er et par som kigger på en fransk bulldog... men efter at have hørt hvor meget de grynter konstant samt er hyperaktiv er vi lidt i tvivl selvom vi synes hunden er fantastisk... mit spørgsmål er: grynter de alle sammen ??? og bliver deres opførsel efter hvilke omgivelser de er i???

  skrev d. 09-december-2008 #19

  Hej med jer. Jeg er også den lykkelige ejer at en fransk bulldog. Nemo er snart 10 mdr, og jeg har også hørt forskellig kommentarer om hans udseende. Der var sågar en der troede han var pitbull! Men jeg kan nikke genkende til stort set alt det som Ina skriver :) De har helt sikkert deres egen charme! Vi har også en kattekilling hjemme hos os på 8 mdr, og de to hygger sig bare sammen. De ligger i hundekurven og sover sammen om aftenen og når vi er på arbejde så laver de ballade:) Missen hopper op på bordet og finder noget den kan få smidt ned på gulvet, og så går den vilde jagt ellers:) Den anden dag kom jeg hjem til en gennem gnasket kuglepen og blæk på gulvet :( Men man kan ikke lade være med og elske dem alligevel! Hilsen maja og Nemo

  skrev d. 19-november-2008 #20

  Hej Jeg er blevet den heldige ejer af en dejlige lille fransk bulldog hvalp som jeg skal afhente den 5 december. Har haft hunde før (golden osv) men aldrig en "lille" hund. nogen der har nogen gode råd eller nogen ting der er gode at vide? Vil også gerne købe et lækkert sæt vand og mad skåle men er lidt usikker på hva str? Nogen der har erfaring med træning da jeg vil gå til det med ham! glæder mig mere end til juleaften hehe Mvh Henrik Persson & Cuba

  skrev d. 12-november-2008 #21

  Hej dyrevenner. Jeg er den lykkelige ejer af en fransk-bulldog-hanhvalp på 8 mdr. Det er en meget dejlig hund at dele bolig med. Vi bor i en lejlighed, hunden gør overhovedet ikke på noget tidspunkt. Han elsker at hilse på alle slags hunde, der er ingen aggressivitet at spore. Bulldoggen er nem at omgås, tilpasser sig hurtigt familiens rytme. Om morgenen er den lidt af en syvsover og doven, når den luftes. Den er ingen vagthund, men alligevel meget opmærksom på, hvad der sker, når den luftes om aftenen. Det er en hund, som kan leve sammen med en børnefamilie, men også med enlige eller ældre mennesker. Den vil deltage i alt, hvad ejeren foretager sig. Den er glad for bare at være med i familiens aktiviteter. Det er en hund, som kan anbefales, hvis man ikke har haft hund før. God "begynderhund". Har man have, skal man være opmærksom på, at den elsker at grave. Det er en hund, som ikke skal være alene hjemme hele dagen. Det gælder selvfølgelig også andre racer. Mange kommenterer hundens udseende, om den er smuk eller grim er op til hver enkelt. Jeg ved bare, at det er en så elskelig, rolig og god hund, at man kun kan holde af den. Og den er så lille, at man sådan set kan medbringe den overalt. Vores har sågar fået lov til at komme med ind på en restaurant. Den lagde sig bare under bordet. Ingen ballade af nogen art. venlig hilsen Ina og Siggi (Sigfried)

  skrev d. 02-november-2008 #22

  Hej alle bulldogejere! Jeg overvejer at sætte to franske bulldoge (hanhunde) sammen, den ene har vi fra hvalp af, den anden skal først anskaffes. Nogle, der har erfaringer på området? Kan det gå mellem to hanhunde?

  skrev d. 29-oktober-2008 #23

  hey! jeg er også ejer af en lille fransk bulldog! en lille fin dame der hedder ulla, på 2 år! ja jeg er også meget van til at høre på at folk syntes min hund er grim! men de skulle hvis prøve og have en fransk bulldog... har man en gang haft en, så kan man ikke undvære dem! det er de mest tillisfulde hunde. og så er det den bedste familiehund, der stort set finder sig i alt! med venlig hilsen ulla og line

  skrev d. 26-oktober-2008 #24

  Hej jeg har en fransk bulldog han Sampson. Han er 5 måneder og han elsker at gå en dejlig lang tur også bagefter komme hjem, og få en eftermiddagslur.

  skrev d. 10-oktober-2008 #25

  Hej alle bulldog ejere. Jeg har en dejlig han buller på godt 2år, og det er bare noget af det bedste jeg har brugt penge på. Han er bare så tillidsfuld og ALTID glad selv om det kan være svært at se på en buller, fordi de har bare deres specielle udtryk. En dag jeg mødte en lille dreng på ca 5-6år. stoppede han mig og sagde" det er en mærkelig hund du har" hvordan mærkelig, den ser mærkelig ud. Mange komenter en med,"Hvor er den grim og alligevel bare så charmerende". Jeg er nysgerrig efter om andre buller forældre møder de samme kommentar. Knus fra en bulldogmor