Puddel-mellem

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Puddel-mellem.


hunden Puddel-mellem

Puddelen kendetegnes ved dens formklippede pels, der bliver ved med at vokse og skal klippes regelmæssigt.
Pudlens oprindelige arbejde var som jagthund og klipningen hjalp til med at mindske vandmodstanden, så den lettere kunne apportere fra åbent vand.
Kilder viser, at denne gamle race har haft mange forskellige funktioner gennem tiden: krigshund, cirkushund, jagthund, hyrdehund, servicehund, falkonerhund, men vigtigst af alt som selskabshund.

Pudlen er en munter, meget intelligent og trofast hund, der er ideel som familiehund.
Den er lydig og meget velegnet som selskabshund. Alle racerne skal dog stadig have en del motion, da den er meget aktiv, hurtig og atletisk.

Der findes fire størrelser af pudlen.

Mellempuddel:
35 - 45 cm

Pels:
Rigelig pels af fin, uldagtig og fjedrende struktur. Regelmæssige krøller. Den skal klippes regelmæssigt. Pudlen fælder ikke, da hårene bliver siddende og derfor skal den børstes og vaskes regelmæssigt.

Farve:
Sort, hvid, brun, abrikos og grå.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Pudel

Sød og Vaks abrikosfarvet lille 35cm høj PudelDreng tilbydes til avl.han laver nogle Superfine og sunde hvalpe.Ring eller skriv og Hør mere61386690

Alder
6893 Hemmet
Image
Puddel

Søde hvalpe født den 8/5 kan resaveres nu, depositum 1000kr. To hanner og to tæver. Efter forældre med dejligt sind. De bliver vaccineret, chippet og får sundhedsatest fra dyrlægen. Pris han 5500kr. P...

Alder
8860 Ulstrup
Image
Puddel tæve

Smuk og utrolig sød børnevant, sort dværg pige. Hun er født den 27/4 og klar til at flytte hjemmefra den 22/6. Hun får første vaccination, ormekur, chip og en sundhedsbog fra dyrlægen. Samt e...

Alder
8860 Ulstrup
Image
6 hvalpe - Pudel,mellem

Alder
7000 Fredericia 
Ikke oplyst
Image
Dejlig mellempuddel tæve

Vi har en skøn sort mellempuddel tæve tilbage, og den er klar til nyt hjem i uge 26. Den er tillidsfuld og vant til børn og nyder livet i haven i det gode vejr. Er renlig.

Alder
8585 Glesborg